TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çalışmalar partimizi daha da büyütecek

CHP Adana İl Başkanı Barut, olası bir erken seçim ya da başkanlık referandumuna karşı, parti içi eğitimine ağırlık verdiklerini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2016 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2016 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çalışmalar partimizi daha da büyütecek

Çalışmalar partimizi daha da büyütecek

 

 

ADANA(İLKHABER)  – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Örgütü Ayhan Barut başkanlığında daha dinamik, daha etkin bir yapıya kavuşması için yoğun bir çalışma dönemine girdi. Parti içi birlik-beraberliğin sağlanması yönündeki çalışmaların yanı sıra parti içi eğitimlere de yoğunlaşan Barut ve yönetimi, olası bir başkanlık referandumu ya da erken seçime karşı örgütlerin dinamizmini artırmak için çalışıyor.

CHP Adana İl Eğitim Sorumlusu Şeniz İl ve İl Bilişim Sorumlusu Ahmet Dardağan’ın organize ettiği ilçe eğitim ve bilişim sorumluları toplantısı Ahmet Albay toplantı Salonu’nda yapıldı.

2016 yılı eğitim ve etkinlik programlarının planlandığı toplantıda, örgütlerin dinamizmini artırmaya yönelik çalışmalar da konuşuldu. 

İl Başkanı Ayhan Barut, toplantıda yaptığı konuşmada CHP İl yönetimi olarak ilçe örgütleriyle uyumlu ve üretken bir şekilde çalışmak istediklerini söyledi. Başarı yolunda eğitim çalışmalarının olmazsa olmaz unsurların başında geldiğini belirten Barut, “Bu çalışmalar partimizi büyütecek. Eksikliklerimizi belirleyip yapılması gerekenleri yapacağız ve kendimizi sürekli yenileyeceğiz” diye konuştu.

Siyasi çalışmaların mutfağının ilçe örgütleri olduğunun altını çizen Barut, şöyle devam etti:

“Sahada olan ilçe örgütleridir. İl örgütü çalışmalara yön verir. Ancak il örgütü olarak çalışmalara yön vermekle kalmayacağız. Biz de ilçe örgütlerimizle birlikte sahada olacağız. CHP’yi yerelde ve genelde birinci parti yapma, Büyükşehir’i CHP’ye kazandırma ve ilçe beledisi sayımızı artırma hedefini gerçekleştirmek için el ele çalışacağız. Bu toplantılar da hedefe ulaşmanın altyapıları olacak.”

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.