TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadınlarımızın yanındayız

MHP Adana İl ve İlçe Kadın Kolları Sarıçam Belediyesi Başkanı Uludağ’ın konuğu oldu

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2016 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2016 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kadınlarımızın yanındayız

ADANA (İLKHABER) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl ve İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulları Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı makamında ziyaret etti. Başkan Bilal Uludağ, Kadın Kolları yönetici ve üyelerine bu nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

Ziyarete, MHP Adana Kadın Kolları Başkanı Dudu Yaşar, Sarıçam Kadın Kolları Başkanı Adalet Eke, Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın eşi Nejla Uludağ,  ilçe kadın kolları başkanları ile Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca’da katıldı.

MHP Adana il ve İlçe Kadın Kolları teşkilatlarını Sarıçam İlçesinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Kadınların yaptığı çalışmaları takdirle ve yakından takip ettiklerini söyledi. Bilal Uludağ, ” Kadın Kollarımızın birlik, beraberlik içinde bulunmalarını ve böylesine güzel bir organizeyi gerçekleştirmeleri bizleri mutlu etti.  Sizlerin özellikle seçimler öncesinde ve sonrasında partimiz için yaptığınız etkinlik ve çalışmaları biliyor ve takdirle karşılıyoruz. Böylesine bir ortamı görünce ben çok mutlu oldum. Halkımızdan ve sizlerden Allah razı olsun. Bizleri onurlandırıp Belediye Başkanlığını kazanmamıza katkı koydunuz.  Bizde bu görevimizde elimizden geldiğince sizlere layık olmaya çalışacağız. Hepinize ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor ve bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Adana Kadın Kolları Başkanı Dudu Yaşar, kadın kolları olarak partilerinden seçilen belediye başkanlarını ziyaret etme kararı aldıklarını belirtti. Dudu Yaşar,  misafirperverliği ve sıcak karşılamaları nedeniyle başta Belediye Başkanı Bilal Uludağ olmak üzere, MHP ilçe Kadın Kolları Başkanı Adalet Eke ve İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerine çok teşekkür etti.

Yaşar, “ Kadın Kolları olarak kazandığımız belediyelere gidip ziyaret etmek ve beraber çalışmalar yapmak bizleri çok mutlu ediyor. Başkanımızın eşi Sayın Nejla Uludağ, hanımefendi her zaman bizim çalışmalarımızda yer alıyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Biz kadın kollarını nasıl daha çok aktif hale getirebiliriz, sayımızı nasıl daha çok arttırabiliriz diye programlar yapıyor ve çalışmalarımızı bu programlar doğrultusunda sürdürüyoruz.” diye konuştu.

Ziyaret öncesi ve sonrasında belediye binasını gezen konuklar beğenilerini Başkan Uludağ’a ilettiler. Daha sonra ise MHP Sarıçam Kadın Kolları Başkanı Adalet Eke ve Başkan Bilal Uludağ’ın eşi Nejla Uludağ, misafirlere Sarıçam İlçesinin tarihi ve doğal güzelliklerini gezdirip, Seyhan Baraj Gölünde bir de tekne turu yaptırdılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.