TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dağlı: Kozan’a modern bir adliye sarayı yapılacak

Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek ile birlikte AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, yeni Kozan adliyesinin yapılacağı araziyi ve mevcut Adliye Sarayını yerinde incelediler.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Dağlı: Kozan’a modern bir adliye sarayı yapılacak

Dağlı: Kozan’a modern bir adliye sarayı yapılacak

 

 

ADANA(İLKHABER) - Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek ile birlikte AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, yeni Kozan adliyesinin yapılacağı araziyi ve mevcut Adliye Sarayını yerinde incelediler. Kozan Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Arslan’ın mevcut Adliye Sarayının yetersizliğini anlatan sunumunu da dinleyen Müsteşar Kenan İpek ve Milletvekili Tamer Dağlı, yeni ve modern yüzüyle Adliye Sarayının en kısa sürede Kozan bölgesinin hizmetine sunulacağı müjdesini verdi.

Tamer Dağlı; “Sayın Müsteşarımıza teşekkür ediyorum”

Müsteşar Kenan İpek’in Adana ve Kozan için özel ilgileri olduğunu vurgulayan Tamer Dağlı, Sayın Müsteşarımıza bu ilgi ve alakalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum diyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi.

“Yaklaşık 3 ay önce Sayın Müsteşarımızı makamında ziyaret ettiğimizde özellikle Kozan’ımızın Adliye binası ve lojmanlarının fiziki ömrünü tamamladığını, gelişen ve büyüyen Kozan’da yeni ve modern bir Adliye Sarayının elzem olduğunu söylediğimizde bize en kısa zamanda Kozan’a gelerek gerekli çalışmaları başlatacakları sözünü vermişlerdi. Bu gün de kendilerini Kozan’ımızda ağırlamaktan onur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. İnşaatın yapılması planlanan alanı kendileriyle birlikte inceledik. Sekiz dönüm arazi üzerine kurulması planlanan Adliye ve lojmanlarımız ile ilgili dosya ve projeler Bakanlığımıza sunulmuş ve 2016 yılı bütçesine alınmıştır. İnşallah en kısa sürede modern bir Adliye Sarayını Kozan halkına kazandıracağız. Eskiye Adliye binamızın ek bina ile birlikte 2.466 m2 alana sahip olduğunu düşünürsek, 8.000 m2 alana yapılacak yeni binamız Kozan’ımızı oldukça rahatlatacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha Sayın Müsteşarımız Kenan İpek’e yüksek alakalarından dolayı teşekkür ederken Kozan’ımızın hak ettiği hizmetlerin bir bir hayata geçirilmesi için elimizden geleni yapacağımızın bilinmesini istiyorum” dedi.

Program, Milletvekili Tamer Dağlı’nın Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek ve diğer misafirlere Tapan yöresinin simgesi olan Tapan bıçağı hediyesi ile sona erdi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.