TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İz bırakıp gittiler

Nisan’da Adana’da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, ünlüleri bir araya getirdi

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 18:40
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
İz bırakıp gittiler

ADANA (İLKHABER - Bu yıl 6-10 Nisan tarihleri arasında dördüncü kez düzenlenen “Nisan’da Adana’da- Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı” iş, sanat, spor ve cemiyet hayatının ünlü simalarını Adana’da buluşturdu.

 

Aralarında Fatih Terim, Nükhet Duru, Keremcem, Levent-Nur Veziroğlu, Yetkin Dikinciler, Ceyhun Yılmaz, İpek Tuzcuoğlu, Timur Savcı, Altan Gördüm, Menderes Samancılar, Mehmet Turgut, Ayşegül Dinçkök, Erdal Cindoruk, Doğan Duru, Melike Güner, Feridun Düzağaç, Günseli Kato, Murat Hasari, Güven Kıraç, Mustafa Alabora, Işık Öğütçü, Turgut Kazan, Galip Erdal, İmren Aykut, Rıza Akın, Levent Özdilek, Çetin Akdeniz, Koray Çalışkan, Gökay Kalaycıoğlu, Halil İbrahim Kalaycıoğlu ve Çiğdem Kayalı’nın bulunduğu iş sanat, spor ve cemiyet hayatının ünlüleri yan yana gelerek Adana’dan tüm Türkiye’ye ve dünyaya dostluk ve birlik mesajı gönderdiler.

Adana sokaklarında dolaşıp karnaval havasını soluyan ünlü simalara Adanalıların ilgisi büyüktü. Fotoğraf çektirme yarışına giren Adanalılar, sanatçılara yoğun sevgi gösterinde bulundular.

Portakal Çiçeği Karnavalı’nın fikir önderi Ali Haydar Bozkurt, Adana’ya gelen konuklarıyla yakından ilgilendi. Bozkurt,  son dönemde meydana olaylardan dolayı tarifsiz acılar yaşandığını belirterek karnaval programında değişikliklere rağmen Adana Halkı ile iş, sanat, spor ve cemiyet hayatının önde gelenlerinin karnavala sahip çıktığını belirtti. 

 

Gala Gecesi’nde Müzayede

Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nın açılış galasında Kostüm Tasarım Yarışması finali ile birlikte Antik AŞ’nin müzayedesi de gerçekleştirildi. Antik AŞ’nin sahibi Uğur Batur tarafından yapılan müzayede de 50 parça satışa sunuldu. Satışa sunulan eski ve yeni eserlerin tamamı Adanalı işadamları tarafından satın alındı. Bu eserler arasında ressam Ertuğrul Ateş’in geçtiğimiz yıl karnaval etkinlikleri kapsamında yaptığı tablosu ile Ayşegül Dinçkök’ün Endonezya’nın Batı Papua bölgesindeki Raja Ampat ve güney Sulawesi bölgesinde çekmiş olduğu sualtı fotoğraflarından biri de bulunuyordu.

 

Atıl Kutoğlu da Karnavaldaydı

Karnaval kapsamında düzenlenen kostüm tasarım yarışmasının final gecesinin onur konuğu ünlü modacı Atıl Kutoğlu’ydu. Jürinin beğenisine sunulan ve portakal çiçeklerinin ana tema olduğu 10 tasarımdan birinciliği Büşra Çeltikçi kazandı.

 

Nükhet Duru ve Keremcem Düeti

Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nın gala gecesinde Nükhet Duru sahne aldı. Eski ve yeni şarkılarıyla konukları coşturan Nükhet Duru, kendisini izleyen Keremcem ile de düet yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.