TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Festival gibi 23 Nisan

Adana Final Okulları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yine festival havasında kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Festival gibi 23 Nisan


ADANA(İLKHABER)-Okulun açık spor sahasında düzenlenen kutlamalara Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem, Adana Final Okulları Genel Müdürü Turhan Orhan, İlköğretim Müdürü Şirvan Kopar, Lise Müdürü Hakan Caner Taş’ın yanı sıra okul yöneticileri, öğretmenleri, öğrencileri ve veliler katıldı.

Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak başladığı konuşmasında, “Toplumları toplum yapan onların kültürel değerleridir. Bizim gibi binlerce yıllık tarihi olan bir toplumun da kendi kültürel değerleri vardır. Zaman içinde bu kültürel değerleri erozyona uğratmaya çalışanlar da olacaktır. Bu yüzden değerlerimize sahip çıkmak çok önemlidir. Biz milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, çocuklarımızı yüreklerinde vatan ve bayrak sevgisiyle yetiştiriyoruz. Milli bayramlarımızı da tüm coşkusuyla okullarımızda kutlamamaya devam edeceğiz. Yetiştirdiğimiz gençlerimize bu ülkenin geleceğini güvenle ve gururla emanet edeceğiz.” diye konuştu.

Festivali aratmayacak görüntülere sahne olan kutlamalarda öğrenciler, hazırladıkları programla adeta görsel bir şölen sundu. Tüm öğrencilerin rengarenk kostümleriyle yer aldığı geçit töreniyle başlayan kutlamalar, jimnastik grubunun sunumu, davul şov, salsa gösterisi, çocuk oyunları sunumu,  halk oyunları ve koronun söylediği marşlar ile devam etti. Tribünleri dolduran veli ve öğrenciler de gösterileri büyük beğeniyle izleyerek törenlere alkışlarıyla eşlik etti.    

   

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.