TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TED Koleji'nde bayram coşkusu

Adana TED koleji 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri coşkulu bir şekilde kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
TED Koleji'nde bayram coşkusu

TED Koleji'nde bayram coşkusu


ADANA(İLKHABER) - Adana TED koleji 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri coşkulu bir şekilde kutlandı. Adana TED Koleji'nde organize edilen törende büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşunda bulunulduktan sonra İstiklal marşımız coşkulu bir şekilde söylendi. İstiklal marşımızın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Sosyal Bilgiler Öğretrmeni Sezen Arıoğlu yaptı.
Dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Adana TED Koleji'nde birbirinden özel proğramlar ve renkli geçen gösterilerle görkemli bir şekilde kutlandı. Rengarenk giysiler içinde özenle hazırlanmış gösterilerini sunan minikler anne ve babalarını büyüleyen bir performans sergiledi. Kutlamada eğlence doruğa çıkarken,  renga renk giysiler altında gösterilerini sunan öğrencierin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. TED Koleji 4-A sınıfından Azra Ersöz ile Tolga Bacaksız başarılı sunumlarıyla göz doldururken coşkulu geçen etkinlikte hen öğrenciler hem de veliler keyifli saatler geçirdi. Okulun modern konferans salonunda gerçekleştirilen kutlama proğramı öğrencilerin sahnelediği birbirinden güzel gösteriler ve koro halinde söyledikleri şarkılarla gerçekleştirildi. Aralarında anasıfı öğrecilerinin de bulundukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayram'ında coşku dolu anlar yaşandı. Anasınıfının ingilizce korosundan bale gösterisine, 1-C sınıfının dünya çocuklar gösterisine, 1-B sınıfının Atatürk orotoryosuna, 1-A sınıfının keloğlan ve çocuk bayramı gösterisine, 4-A sınıfı öğrencierinden Nursena Köksal'ın 23 Nisan şiirine, 1 ve 2. sınıflar bale gösterilerine kadar çeşitli gösterilerde becerilerini sergileyen TED'li öğrenciler bayramı doyasıya yaşadılar. Öğrencilerin başarıyla sergiledikleri gösteriler veliler tarafından büyük alkış aldı. TED Koleji öğrencileri Atatürk'ü neden sevdiklerini önceden hazırlamış slaytları eşliğinde anlattılar. Dünya barış çocukları Ata'ya gelecek adına umut dolu sözler verdiler.
TED Koleji Müdürü  Bayram Tozal, 23 Nisan bayramı etkinliğine üstün  performans sergileyen, izleyenlere büyük bir coşku yaşatan öğrencilerine, öğretmenlerine ve büyükilgi gösteren velilere teşekkür etti.
TED Koleji eğitimdeki farkındalık yaratan başarılarının yanı sıra sıcak bir ev sahipliği yaparak törene katılan tüm velilere okul bahçesinde hazırlanan yiyecek ve içecek ikram edildi. Yemeklerin içerisinde en çok dikkat çekeni de Özbek pilavı oldu. Ve böylece coşkulu geçen 23 nisan bayramı da bayram havasında sonlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.