TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2. Mesleki Eğitim ve Kariyer Günleri etkinliği yapıldı

Adana'da merkez Çukurova İlçe Kaymakamlığı'nca Kurttepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen 2.Mesleki Eğitim ve Kariyer Günleri etkinliği büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
2. Mesleki Eğitim ve Kariyer Günleri etkinliği yapıldı

2. Mesleki Eğitim ve Kariyer Günleri etkinliği yapıldı

 

 

 

ADANA (İLKHABER)- Adana'da merkez Çukurova İlçe Kaymakamlığı'nca Kurttepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen 2.Mesleki Eğitim ve Kariyer Günleri etkinliği büyük ilgi gördü.

 

Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe Çukurova İlçe Milli Eğtim Müdürü Ayhan Dağlı, Kurttepe Endüstri ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü M.Emin Dinçkurt, Türkiye Elektrik - Elektronikçiler Federasyonu Başkan Vekili ve Adana Elektrik Teknisyenleri Esnaf - Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Abike, Adana ESOB Genel Sekreteri Sema Kartalmış, İŞKUR, KOSGEB, BTÜ temsilcileri ile okul öğretmen ve öğrencileri yoğun katılım sağladılar.

 

Kariyer günleri nedeniyle dev kazanlarda büyük emeklerle hazırlanan etli pilav etkinliğe katılan tüm misafirler ile öğrencilere ve misafirlere ikram edildi. Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Dağlı ile okul idaresi,  etkinlikte ve organizasyon da emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

Adana ETESO Başkanı Abike de,  esnaf - sanatkarlar odası olarak stant açtıkları etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederken, program süresince standa gelen öğrencilere de mesleki bilgiler verdiklerini belirtti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.