TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güvenlik önlemleri alındı

Adana Valisi Mustafa Büyük, emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayarak, 1 Mayıs Tertip Komitesi’nin talebi üzerine etkinlikler için tahsis edilen Uğur Mumcu Meydanı’nda tüm güvenlik önlemlerinin alındığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Güvenlik önlemleri alındı

Güvenlik önlemleri alındı 
 
ADANA (İLKHABER) - Adana Valisi Mustafa Büyük, emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayarak, 1 Mayıs Tertip Komitesi’nin talebi üzerine etkinlikler için tahsis edilen Uğur Mumcu Meydanı’nda tüm güvenlik önlemlerinin alındığını açıkladı. 
Vali Büyük, ülkelerin gelişip kalkınmasında, demokrasi, insan hak ve özgürlüklerinin yerleşmesinde, toplumsal barışın sağlanıp, sürdürülmesinde en önemli parametrelerden biri kuşkusuz ki ‘emek ve alın teri’ kavramları olduğunu söyledi. İnsanlık tarihi boyunca önem ve anlamını daima muhafaza eden bu kavramlara saygının toplumsal bir elzem olduğuna dikkat çeken Vali Büyüt, “Dünyada ve ülkemizde her yıl coşkuyla kutlanan ve 22 Nisan 2009 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilen yasa ile resmi tatil ilan edilen ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ emeğin, alın terinin, helal kazancın, dostluğun, barışın, kardeşliğin, yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin simgeleştiği gündür” açıklamasında bulundu.

1 MAYIS KUTLAMASI UĞUR MUMCU MEYDANI’NDA
Vali Büyük, 1 Mayıs Tertip Komitesi’nin talebi üzerine etkinlikler için tahsis edilen Uğur Mumcu Meydanı’nda tüm güvenlik önlemlerinin alındığını belirterek, “Dünyada ve ülkemizde, üretimle birlikte toplumsal refahın sağlanmasında, emeğin kazanımlara dönüştürülmesinde, emekçilerimizin yeri ve önemi her zaman ön planda olmuştur. 1 Mayıs Tertip Komitesi’nin talebi üzerine, Valiliğimizce Uğur Mumcu Meydanı’nın tahsis edildiği kutlama etkinliklerinin, huzur ve güven içinde gerçekleştirilmesi için gerekli tüm güvenlik önlemleri alınmıştır. Bazı basın yayın kuruluşları ile sosyal medya organlarınca ilimizin çeşitli yerlerinde toplanma ve yürüyüş çağrıları yapıldığı, ancak Uğur Mumcu Meydanı dışında kamu düzenini bozacak, halkın can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürebilecek, yürüyüş çağrılarına halkımızın hiçbir şekilde itibar göstermeyeceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
Vali Büyük, “Daha güzel ve daha iyi bir gelecek yolunda ter akıtan, çaba sarf eden ülkemiz ve tüm dünya emekçilerinin, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü kutluyor, emeğin ve alın terinin en yüce değerler arasındaki yerini sonsuza kadar koruyacağına olan inançla, tüm emekçilerimize selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.