TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teksas’ı geçtik

Adana’da son 12 saatte 4 kişi öldürüldü, 7 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Teksas’ı geçtik

Teksas’ı geçtik

 


ADANA (İHA) - Adana'da 12 saatte 1'i kadın 4 kişi öldürülürken, 7 kişi de yaralandı.
Cinayetlerin ilki 26 Nisan 2016 günü saat 22.00 sıralarında Yeşiloba Mahallesi'nde meydana geldi. Doğukan Hüküm (34) kız kardeşi Özlem Hüküm'ün evinde eniştesi Bekir Arslan ile kız kardeşi Özgecan Arslan'ı 2 yaşındaki yeğeninin gözleri önünde tabancayla öldürdü. Zanlı polis tarafından yakalanıp sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. İkinci olay ise aynı gece saat 23.30 sıralarında Yüreğir ilçesine bağlı Çamlıbel Mahallesi'nde meydana geldi. Kahvehane oturan ağabey İrfan Karakoç ile İdris Karakoç silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası İrfan Karakoç hastanede hayatını kaybetti. Kardeşi ise hastanede yoğun bakımda hayatta kalma mücadelesi veriyor. Polis ise olayla ilgili gözaltılar yaptı.
Kentteki üçüncü olayda ise bankada karşılaşan Ali Sadıklı ile damadı Yavuz Nazar kavga etti. Damat bıçak çekince iki taraf da akrabalarına haber verdi. Olay yerine gelen damadın kardeşi Harun Nazar tabanca ile önüne geleni vurdu. Olayda Ali Sadıklı, Özdemir ve Aydemir Sadıklı ile damadın babası Ziya Nazar yaralandı. Yaralılardan kayınpeder Ali Sadıklı hastanede öldü. Diğer yaralıların tedavisi devam ediyor. Polis zanlı 3 kardeşi yakaladı sorguları devam ediyor.
Ayrıca aynı gün Yüreğir ilçesine bağlı Solaklı Mahallesi'nde de çıkan çatışmada 3 kişi yaralandı. Polis zanlıları olaydan sonra gözaltına aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.