TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kan verene etli pilav

Adana’nın Sarıçam ilçesinde, Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Müftülük, Emniyet müdürlüğümüz ve derneklerin desteğiyle kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2016 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2016 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kan verene etli pilav

 ADANA(İLKHABER) - Adana’nın Sarıçam ilçesinde, Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Müftülük,  Emniyet müdürlüğümüz ve derneklerin desteğiyle kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Türk Kızılayı Adana Şubesi tarafından, Sarıçam Merkez Aksoy Camii’nde Cuma namazına müteakip düzenlenen bağış kampanyası, Sarıçam Kaymakamlığı, Sarıçam Belediyesi, Adana Müftülüğü, Sarıçam, Saimbeyli, Kadirli ve Sumbas hemşehri derneklerinin desteğiyle gerçekleştirildi. Cuma namazı sonrası çok sayıda Sarıçamlı, Kızılay’a kan bağışında bulundu.

ETLİ PİLAV İKRAMI

Türk Kızılayı Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Üçgül, kan bağışı etkinliğinde, vatandaşlara etli pilav ikramında bulundu. Üçgül, kan ve kök hücre bağışını önemsediklerini belirterek, herkesi bu konuda duyarlı olmaya çağırdı.

Bağışçılara teşekkür eden Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da, bütün herkesi kan bağışında bulunmaya davet etti. Saygılı, “İyilik elçileri olarak yürüdüğümüz bu yolda, yanımızda bizi destekleyenleri görmek mutluluk verici. Yarın ihtiyaç olmadan önce bugün kanı hazır bulundurmamız gerekiyor. Kurumlarımızın ve STK’ların pozitif destekleri ile düzenli kan bağış kampanyalarımız devam ediyor. Katkı koyan bütün yönetici dostlara teşekkür ederim.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.