TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Av. Akçınar, vefat etti

Adana Barosu’na üye Av. Enver Akçınar (72) eski Adliye binasında düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Av. Akçınar, vefat etti

ADANA(İLKHABER) -  Adana eski Adliye binasına cenazesi getirilen merhum Av. Enver Akçınar için burada bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Baro Genel Sekreteri Av. Merdan Özberk tarafından merhumun kısa özgeçmişi okunduktan sonra Baro Başkanı Av. Mengücek Gazi Çıtırık, yaptığı konuşmada; "Adana Barosu için bugün son derece acı ve üzüntü veren bir gün. Her ölüm vakitsiz bir ölüm. Değerli hukuk adamı Adana Barosu'nda 40 yılı aşkın bir süre saygın bir şekilde mesleğini ifa ettirmiştir. Bu ölüm benim için daha da zordur. Çünkü kendisi baba dostuydu. Saygınlığı ve nezaketi ile tüm meslektaşlarımıza örnek olmuştur. Hukuk camiasına önemli hizmetleri olan değerli bir üstadımızı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyim. Kederli ailesine ve meslektaşlarımıza başsağlığı ve sabır diliyoruz" dedi. Ardından, dualar okundu.

Cenaze daha sonra sevenleri ve meslektaşlarının omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze Akkapı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Av. Jale Akçınar ile evli olan merhum Av. Akçınar, 3 çocuk babası idi.

Törene, Adana Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Gamze Vardar, Av. Sabahattin Gümüş ve Av. Veli Küçük, baronun önceki dönem başkanları ile merhumun ailesi ve çok sayıda avukat katıldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.