TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇÜ’ye “En iyi okul” ödülü

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bale Bölümü Bale Anasanat Dalı öğrencileri Gürcistan’ın Tiflis şehrinde Uluslararası Tiflis Chabukiani Bale Yarışması'na katılarak “En İyi Okul” ödülünü kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ÇÜ’ye “En iyi okul” ödülü

 

 

 

ADANA(İLKHABER) -

Ödüllü öğrenciler, Konservatuvar Müdürü Doç. Dr. Toğrul Ganiyev, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ulviyye Güler ve Sahne Sanatları Bölüm Bşk. Yrd. Doç. Dr. Seda Ayvazoğlu ile birlikte Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı ziyaret etti. ÇÜ Senato Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette Konservatuvar öğrencileri, yarışmada kazandıkları madalya ve plaketlerini Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar’a büyük bir mutluluk ve gururla gösterdiler.

 

 

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, Gürcistan’ın Tiflis şehrinde Uluslararası Tiflis Chabukiani Bale Yarışması’nda EN İYİ OKUL ödülü kazanan öğrencileri, gösterdikleri başarılardan dolayı tek tek tebrik ederek büyük gurur duyduğunu dile getirdi.

 

 

ÇÜ Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölüm Bşk. Yrd. Doç. Dr. Seda Ayvazoğlu da, solo dans kategorisi yarışmasında “EN İYİ OKUL”  Laureate (ödül) ünü kazandıran öğrencilere teşekkür ederek, öğretmenlik ve koreografi alanında ödüller alan öğretim elemanlarını da ayrıca kutladı. Yrd. Doç. Dr. Ayvazoğlu, gelecek vadeden öğrencilerin başarılarının devamını dileyerek, yarışmadaki jüri üyelerinin öğrencilerinin teknik seviye ve fiziksel yapılarına olan beğenilerini yarışma sonrasında kendileriyle paylaştıklarını dile getirdi.

Yrd. Doç. Dr. Ayvazoğlu, bale camiasının önde gelen dansçı ve öğretmenlerden aldıkları takdirleri mutlulukla karşıladıklarını ifade etti.​

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.