TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eyyübiye yeşile bürünüyor

Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Başkan Mehmet Ekinci’nin talimatıyla ilçe sınırları içeresinde yapımı devam parklarda çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2016 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Eyyübiye yeşile bürünüyor

Eyyübiye yeşile bürünüyor

 

 

ŞANLIURFA(İLKHABER) - Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Başkan Mehmet Ekinci’nin talimatıyla ilçe sınırları içeresinde yapımı devam parklarda çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Daha yeşil ve daha yaşanılabilir bir Eyyübiye söylemiyle ilk günden itibaren çalışmalarını sürdüren Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hedefi; yeşile bürünen bir Eyyübiye oluşturmak. Vatandaşların özellikle sıcak yaz aylarında dinlenip vakit geçirebilecekleri alan oluşturma gayretini sürdüren ekiplerin hummalı çalışması, bölge halkının da takdirini topluyor. Eyyübiye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ‘Yeşil Eyyübiye’ hedefi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla bir bir yerine getiriliyor.

Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, son olarak Hayati Harrani, Yenice ve Eyüp Kent mahallerinde, ilçeye bir yandan yeni parklar ve yaşam alanları kazandırırken, diğer yandan yapımı tamamlanan alanları estetik anlamda daha güzel bir görünüme kavuşturuyor. Eyyübiye Belediyesi’nin bu çalışmalarıyla Eyyübiye adeta yeşile bürünüyor. Yapımı tamamlanan parklarda dinlenen yaşlılar ve oluşturulan oyun gruplarında vakit geçiren çocuklar Başkan Ekinci’ye teşekkür ettiler.

Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan ve bölge halkının hizmetine sunulan Hayati Harrani Mahallesindeki park nedeniyle Mahalle Muhtarı Fethi Kaya,  Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye ve çalışanlara teşekkür etti. Muhtar Kaya,” Eyyübiye Belediyemizin yaptığı çalışmalar, park, yeşil alan, vatandaşlar için yapılan oturma yerleri, çocuklar için yapılan çocuk oyun parklarından dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye çok teşekkür ederim. Vatandaşlarda bu çalışmalardan son derece memnundur. Yaptıkları çalışmalardan dolayı Allah kendilerinden razı olsun.” Dedi.

Bölgede yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar se , ‘’Eyyübiye Belediyemizin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim. Eskiden buralarda parklar yoktu, çocuk oyun grupları yoktu. Artık Belediyemizin sayesinde mahallemizde bunlar var.” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.