TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’li kadınlardan şehit annelerine destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Kadın Kolları Başkanı Dudu Yaşar, Anneler Günü münasebetiyle Şehitliklerde metfun olan evlatlarını ziyaret eden acılı anneleri yalnız bırakmadı.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
MHP’li kadınlardan şehit annelerine destek

MHP’li kadınlardan şehit annelerine destek

 



 ADANA (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Kadın Kolları Başkanı Dudu Yaşar, Anneler Günü münasebetiyle Şehitliklerde metfun olan evlatlarını ziyaret eden acılı anneleri yalnız bırakmadı.
MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Dudu Yaşar, MHP Seyhan Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Parlak, MHP Sarıçam Kadın Kolları Başkanı Adalet Eke; Şehit analarını teselli ettiler.

ŞEHİTLİKLERDE DUA
İlk olarak Asri Mezarlık, sonra da Buruk Mezarlığı içinde bulunan Şehitliğe giden Yaşar, Parlak, Eke ve Kunt; Anneler Günü münasebetiyle şehitliklerde metfun olan evlatlarını mezarlarında ziyaret eden acılı anneleri yalnız bırakmadılar. Dudu Yaşar ve beraberindekiler Şehitlerin mezarlarına kırmızı güller bırakıp mübarek ruhlarına Fatihalar bağışlayıp dua ettiler. Şehitlik ziyaretlerinde hazır bulunan Şehit Aileleri Malulleri Yardımlaşma Derneği Adana Şube Başkanı Emine Kunt, hassasiyetlerinden ötürü MHP’li başkanlara teşekkür etti.

ANNELERİN ACILARI TAZELENDİ
MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Dudu Yaşar, “Anneler Günü, şehit annelerinin acılarının en çok tazelendiği günlerden biridir. Böyle bir günde onların yanında olmak, yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik. Bu vesileyle bütün Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Şehit anneleri başta olmak üzere bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, en derin saygılarımı sunuyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.