TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünüvar: Annelerimizin tek beklentisi sevgidir

Anne sevgisini ‘sevgilerin en büyüğü ve en kıymetlisi’ olarak tanımlayan Ak Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, yaptığı yazılı açıklamada, “En değerli varlığımız, başımızın tacı annelerimizin tek beklentisi ise sevgidir” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ünüvar: Annelerimizin tek beklentisi sevgidir

Ünüvar: Annelerimizin tek beklentisi sevgidir

 

 

ADANA(İLKHABER)-Anne sevgisini  ‘sevgilerin en büyüğü ve en kıymetlisi’ olarak tanımlayan Ak Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar,  yaptığı yazılı açıklamada, “En değerli varlığımız, başımızın tacı annelerimizin tek beklentisi ise sevgidir” dedi.

Milletvekili Ünüvar, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren, sevgiyi, saygıyı; bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimizi öğreten annelerimizi sadece anneler gününde değil, her gün hatırlamalıyız. Fedakârca ve sonsuz bir sabır ile dünyanın en yüce ve kutsal görevini yerine getiren annelerimiz bizleri yetiştirirken bir an dahi yalnız bırakmamışlardır. Bu sebepledir ki, Hadis-i Şerif’te de belirtildiği gibi “Cennet anaların ayakları altındadır.” Anne hakkı ne yaparsak yapalım ödenecek bir hak değildir.

Gelecek nesillerimizin sağlıklı temeller üzerine inşa edilmesinde çocuklarımızın ilk öğretmeni olan annelerimizin emeği inkâr edilemez. Gelenek ve değerlerimizin yaşatılarak geleceğe taşınmasında bir köprü görevi gören annelerimiz analık görevinin yanında kültürel mirasımızın korunarak nesilden nesile aktarılmasını da sağlamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle üzerimizde ödenmez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakârlık ve sabırlarını hiç bir maddi değerle mukayese edemeyeceğimiz bütün annelerin anneler Günü’nü kutluyorum.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.