TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalçın ailesinin mutlu günü

Adana'daki Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (MARDAV) Başkan Yardımcısı ve İş Adamı Mehmet Yalçın ve eşi Adile Yalçın’ın yakışıklı oğlu Eyüp ile, Yılmaz Yalçın ve Fehime Yalçın’ın güzeller güzeli kızları Tuğba dillere destan bir düğünle dünya evine girdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yalçın ailesinin mutlu günü


Seyhan Otel’i Balo Salonu’nda gerçekleşen düğün merasimi Kur-an’ı Kerim tilaveti ile başladı. Genç çift için dualar edildi. Daha sonra ise Eyüp ve Tuğba çifti salona gelerek konukları selamladı. Düğün gününün aynı zamanda anneler günü olması nedeniyle genç çift annelerine çiçek takdim etti.

Ardından ise nikah merasimi gerçekleşti. Genç çiftin nikahlarını Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan kıydı. Çelikcan genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, kahve fincanı hediye etti. Genç çiftin nikah cüzdanlarını ise Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, gelin Tuğba Yalçın’a takdim etti.

 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)-Adana'daki Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (MARDAV)  Başkan Yardımcısı ve İş Adamı Mehmet Yalçın ve eşi Adile Yalçın’ın yakışıklı oğlu Eyüp ile, Yılmaz Yalçın ve Fehime Yalçın’ın güzeller güzeli kızları Tuğba dillere destan bir düğünle dünya evine girdi.

Seyhan Otel’i Balo Salonu’nda gerçekleşen düğün merasimi Kur-an’ı Kerim tilaveti ile başladı. Genç çift için dualar edildi. Daha sonra ise Eyüp ve Tuğba çifti salona gelerek konukları selamladı. Düğün gününün aynı zamanda anneler günü olması nedeniyle genç çift annelerine çiçek takdim etti. Ardından ise nikah merasimi gerçekleşti. Genç çiftin nikahlarını Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan kıydı. Çelikcan genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, kahve fincanı hediye etti. Genç çiftin nikah cüzdanlarını ise Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, gelin Tuğba Yalçın’a takdim etti.

Ardından ise genç çiftin nikah pastaları kesildi.  Gece geç saatlere kadar süren düğün merasiminde semazen gösterimi de yapıldı. Adana'daki Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (MARDAV)  Başkan Yardımcısı ve İş Adamı Mehmet Yalçın, çocuklarına bir ömür boyu mutluluklar diledi. Kendilerini yalnız bırakmayarak, davetlerine icabet eden tüm eş, dost ve akrabalarına teşekkürlerini sunan Yalçın, katılamayarak çiçek ve mesaj gönderen tüm herkese teşekkürlerini iletti.

Düğüne, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Faruk Aytek, Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, Ak Parti Meclis Üyesi Remzi Kar, Adana Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sabahattin Yumuşak,  Adana'daki Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (MARDAV)  Başkanı Osman Göktekin, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Halil Arslan’ın oğlu Adem Arslan, Mardav Saymanı Metin Kanık,  Mardin İl Özel İdaresi Eski Müdürü Sırrı Hamidi, Gazetemiz Köşe Yazarı Mehmet Zeki Uyanık ve çok sayıda iş adamı ve gelin ve damadın eş, dost ve yakınları katıldı.

Düğüne davet edilen ancak yoğun programı nedeniyle katılamayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’da çiçek yollayarak genç çifti tebrik etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.