TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadınlar eylem yaptı, erkekler izledi

Ankara’da sevgilisi tarafından sokak ortasında silahla öldürülen Ceren Baran için Adana’da bir grup kadın oturma eylemi yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2016 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kadınlar eylem yaptı, erkekler izledi

Kadınlar eylem yaptı, erkekler izledi

 

 

 Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER) -Ankara’da sevgilisi tarafından sokak ortasında silahla öldürülen Ceren Baran için Adana’da bir grup kadın oturma eylemi yaptı.

Kendilerine kampus cadıları diye adlandıran bir grup Adana’nın Merkez Seyhan ilçesi Gençlik Parkı içerisinde bir araya geldi. Ellerinde “Hayır istemiyorum, dememin bedelini hayatımızla ödemek istemiyoruz” yazan dövizler bulunan kadınlar adına burada bir açıklama yapan Deniz Uslu, Ankara’da Ceren Baran isimli kız kardeşlerinin canice öldürüldüğünü belirtti. Uslu, “Okullardan, sadece işe, sadece eve gitmeye zorlanan kadınlarız. Dizimizi kırıp evde oturmamız isteniyor. Her gün bir canımızı alıyorlar. Bizler artık susmayacağız, bizler artık susmuyoruz.” dedi.

Ardından ise kadınlar oturma eylemi yaptı. Yarım saat süren oturma eyleminde kadınlar tef ve zil çaldı, ölen kadınlar için mumlar yaktı. Kadınların oturma eylemini çok sayıda erkek şaşkın bakışlar içinde izledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.