TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Miroğlu Adana’da düğün konuğu oldu

Bilal ve Esra dünya evine girdi

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Miroğlu Adana’da düğün konuğu oldu

Miroğlu Adana’da düğün konuğu oldu

 

 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)-Adana’da yaşayan Selim ve Fatma Ataş’ın güzeller güzeli kızı Esra ile, Abdulsamet ve Behiye Şahin’in yakışıklı oğlu Bilal düzenlenen görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Sidney Müzikholde gerçekleşen düğüne Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu’da katıldı. Miroğlu ve 23 Nisan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Erol Dora genç çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Düğün merasimi gelin ve damadın salon önüne gelmesiyle başladı. Gelin kendisine verilen küpü yere atarak geleneklerini gerçekleştirdi. Ardından ise alkışlar ve zılgıtlar eşliğinde genç çift salona girdi. Salonda ki kalabalık genç çiftin salona girmesiyle ellerindeki mendilleri sallayarak oynadı.

Genç çift salona girmelerinin ardından kendilerini pistin ortasında buldu. Yaklaşık 20 dakika halay çekip oyunlar oynayan genç çift daha sonra kendilerine ayrılan yere oturdu. Gece bolunca düğünde tempo düşmedi. Ünlü Arap Sanatçı Münir Hasan’ın ezgileriyle coşan davetliler unutulmaz anlar yaşadı.

Salona Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu’da gelerek genç çiftin nikah şahitliğini 23 Nisan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Erol Dora ile birlikte yaptı. Miroğlu burada yaptığı konuşmada, “Adana'da dünya evine giren hemşerilerim Bilal ve Esra'nın nikah şahidi oldum, hemşeri ve dostlarımla beraber iki gencimizin bu mutlu anına tanıklık yaptık. Esra ve Bilal'a ömür boyu mutluluklar diliyorum.” dedi.

Düğün gece geç saatlere kadar devam eden düğüne gelin ve damadın akrabaları, yakın arkadaşları, eş ve dostlarının yanı sıra seçin konuklar katıldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.