TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sizlerle gurur duyuyoruz

Kamu Hastaneleri Birliği Genel sekreteri Arıkan ile Başhekim Yapıcı, Hemşireler Haftası’nda 30 yıldır görev yapan ebelere teşekkür belgesi sundu

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sizlerle gurur duyuyoruz

Sizlerle gurur duyuyoruz

 

ADANA (İHA) - Adana Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Ebeler ve Bebekler Buluşuyor’ etkinliği düzenlendi.
Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, ebeler ve hemşireler, doğumunu gerçekleştirdikleri bebeklerle bir araya geldi. Etkinlikte konuşan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan, “Çok zor çalışma şartları içerisinde, bu kutsal ve onurlu mesleği icra ediyorsunuz. Bunu yaparken önemli başarılara imza atıyorsunuz. Bu hastanenin primer sezaryen oranı yüzde 10’ların altında. Bu sizlerin eseridir, ne kadar onur duysanız azdır. Sizlerle onur duyuyoruz, gurur duyuyoruz” diye konuştu.
Hastane Başhekimi Sefa Yapıcı ise hemşireler ve ebelerin kutsal bir görev yaptığını kaydederek, “Ebelerimiz hastanemizde özveri ile çalışıyor. Bundan dolayı tüm hastane çalışanı arkadaşımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Etkinliğin son bölümünde 30 yıldır görev yapan ebelere Genel Sekreter Arıkan ve Başhekim Yapıcı tarafından teşekkür belgesi verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.