TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güzelyalı Ortaokulu bilim sergisi ilgi çekti

Güzelyalı Ortaokulu TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapısını ziyaretçilere açtı.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2016 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2016 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Güzelyalı Ortaokulu bilim sergisi ilgi çekti

ADANA(İLKHABER) - Güzelyalı Ortaokulu TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapısını ziyaretçilere açtı.  Öğrencilerin buluşlarını içeren fuarın açılışını Çukurova İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Uçman, Yüreğir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hıdır Ünverdi ve Güzelyalı Ortaokulu Müdürü Hüseyin Mete Ünal yaptı. Teknoloji tasarım ve görsel sanatlar sergisi bahar şenliği hayli ilgi çekti. Sergiye Seyhan ve Yüregir ilçelerinden gelen okul ve kurum müdürleri, öğrenciler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı. Proje Danışmanları Cumali Kirman, Beyhan Tedik Kubilay Eşme ve Bekir Savran, Proje Yürütücüsü Gökmen Nesemioğulları ve öğrencilerin hazırladığı 30 proje beğeniyle izlendi.
Çukurova Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Uçman, "Geleğin tasarımında artık gençlerimizin de yer almasını, onların etkili olmasını istiyoruz."dedi. Daha sonra Uçman, fuarda sergilenen standtları tek tek inceleyerek dikkat çeken projeler hakkında öğrenci ve danışman öğretmenlerden bilgi aldı ve emeği geçen öğenci ve danışman öğretmenlere teşekkür etti.
Okul Müdürü Hüseyin Mete Ünal da büyük ilgi gören bilim sergisiyle ilgili düşüncelerini aktardı ve "Milli Eğitim Bakanlığı ile TUBİTAK arasında imzalanan protokol çerçevesinde okulumuz öğrencilerinin öğretim proğramı çerçevesinde ve kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yaparak, araştırmalarının sonuçlarını sergileyebilecekleri bir ortam oluştulduğuna dikkat çekti.
GÜZELYALI ORTAOKULU'NUN MİNİK BİLİM ADAMLARI
Güzelyalı Ortaokulu öğrencilerinin 30 adet bilim projesini gezen ve projeleri inceleyen diğer okulların öğrencileri de hayranlıklarını gizleyemedi ve arkadaylarını başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.