TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pekar, yatırımları inceledi

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Rahmi Pekar, yapılan çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2016 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2016 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Pekar, yatırımları inceledi

ADANA(İLKHABER) - Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Rahmi Pekar, yapılan çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.

YUMURTALIK’A DAHA İYİ HİZMET İÇİN YENİ ŞANTİYE

Yumurtalık ve Ceyhan’da gerçekleştirilen yatırımları kontrol eden Genel Müdür Pekar, sürdürülen çalışmalarla ilgili ekiplerden bilgi aldı. İlk olarak Yumurtalık’taki şantiye inşaatına giden Rahmi Pekar, ilçeye daha iyi hizmet verilebilmesi için yapılan şantiyenin inşaatında incelemelerde bulundu. Yaz aylarında nüfusu artan Yumurtalık, ASKİ’nin verdiği hizmetler neticesinde içme suyu problemlerinden kurtuldu. Kanalizasyon ve yağmur suyuna dair projeler ise hazır ve en kısa sürede çalışmalar başlayacak.

CEYHAN’IN MAHALLELERİ SUYA KAVUŞUYOR

Yumurtalık’taki incelemelerin ardından Ceyhan’a giderek Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin Kuzucak Mahallesi’ne yaptığı yatırımları yerinde gören Genel Müdür Rahmi Pekar, vatandaşlara bir ay sonra mahalleye su verileceğinin müjdesini verdi.

Azizli, İmran, Soğukpınar ve Kuzucak Mahallelerinin su problemlerine son verecek kapsamlı bir çalışma yürüten ASKİ, Azizli’den temin edilen su kaynağından diğer mahallelerine hat döşüyor. Yaklaşık bir aylık süre içerisinde çeşmelerden sağlıklı suyun akmasını sağlayacak. İnşaat çalışmaları sonuçlandıktan sonra bölgede su sıkıntısı yaşanmayacak.

SADECE İÇME SUYU DEĞİL, KANALİZASYON ÇALIŞMALARI DA SÜRÜYOR

Adana’nın dört bir yanında hummalı çalışmaların sürdüğünü dile getiren ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, daha çok içme suyu projelerinin ön plana çıktığını ancak ASKİ’nin kanalizasyon ve yağmur suyu hizmetlerini de sorunsuz bir şekilde yerine getirdiğini söyledi. Pekar sözlerini şöyle sürdürdü;

‘’Şehrimizde daha çok içme suyuna dair problemler yaşanıyor. Göreve başladığımızda gördük ki, ne yazık ki bazı mahallelerimizde hala çeşmelerden su akmıyordu. Birçok ilçemizin, mahallemizin sorunlarını çözüme ulaştırdık. Bundan sonra da içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz.’’

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.