TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Parmaklıklar ardında mükemmel eserler

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesi’nde bulunan Akçakale Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan mahkûmlar tarafından yapılan eserler, Adliye’de açılan sergi ile görücüye çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2016 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2016 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Parmaklıklar ardında mükemmel eserler

Parmaklıklar ardında mükemmel eserler

 

Sedat ATİLLA

ŞANLIURFA(İLKHABER) - Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesi’nde bulunan Akçakale Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan mahkûmlar tarafından yapılan eserler, Adliye’de açılan sergi ile görücüye çıktı.

Mahkûmlardan el emeği göz nuru eserler sergilendi. Şanlıurfa Adliye’sinde dün açılan sergide cezaevinde hükümlü olan mahkûmlar tarafından yapılan eserler, büyük beğeni topladı.

Mahkûmların el emeği göz nuru eserleri 27 Mayıs 2016 tarihine kadar sergilenecek. Açılan sergide cezaevinde hükümlü olan mahkûmlar tarafından yapılan eserler büyük beğeni toplarken, serginin açılışını Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş yaptı. Sergide konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, “El işi ürünleri sergisini bugün(dün) açmış bulunuyoruz. Eserlerin hepsi el emeğidir. Hükümlülerimizin 1 ay boyunca uğraşarak, bizzat üzerinde çalışarak elde ettikleri ürünlerdir. Bu çalışmalar hükümlülerin rehabilitasyonları adına bizim desteklediğimiz ve önemsediğimiz faaliyetler, çalışmalardır. Bu tür faaliyetlerle hükümlüleri aslında topluma hazırlıyoruz. Bu sergilerin kamuoyu tarafından da bilinmesi gerekiyor çünkü hükümlülerin ne yaptıklarını, içerde nasıl vakit geçirdiklerinin kamuoyu tarafından bilinmesi çok önemlidir. Bu sergide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.