TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taşova: Önceliğimiz doğru iletişimdir

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Yönetim Kurulu üyeleri Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yeşim Taşova’yı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2016 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2016 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Taşova: Önceliğimiz doğru iletişimdir

Taşova: Önceliğimiz doğru iletişimdir

 



ADANA (İHA) - Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Yönetim Kurulu üyeleri Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yeşim Taşova’yı ziyaret etti.
ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, son yıllarda gazeteciler olarak gerek rahat çalışma ortamı gerekse meslektaşlarının sağlık sorunlarının giderilmesi konusunda başta Başhekim Prof. Dr. Yeşim Taşova olmak üzere hastane yönetimi ve hastanede görev yapan hocaların destek olduklarını söyledi. Esendemir, gazetecilerin habere ulaşırken ya da sağlık sorunlarının tedavisinde adeta zamanla yarıştıklarını ifade ederek son dönemde Balcalı Hastanesi’n de bu sıkıntıları fazlasıyla aştıklarını dile getirdi. Bu tür kurumlarda doğru bilgiye ulaşmanın hayli sıkıntılı olduğunu da vurgulayan Cafer Esendemir, ancak oluşturulan Basın Birimi sayesinde meslektaşlarının habere ve bilgiye ulaşmasının daha kolay hale geldiğini, artık gerek kamu olsun gerekse özel olsun birçok kurumun basın birimleri oluşturmaya başladığını, bu durumun da meslekte istihdama yönelik önemli bir hizmet olduğuna işaret etti.
Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yeşim Taşova ise hastane müdür yardımcısı Ramazan Çakır'ın da hazır bulunduğu ziyarette, göreve başladıkları ilk günden itibaren öncelikle iletişime son derece önem verdiklerini bunun için sürekli olarak her konunun muhatabıyla sürekli diyalog halinde olmayı tercih ettiklerini belirtti. Gazeteciliğin son derece önemli ve meşakkatli bir meslek olduğunun farkında olduklarını ifade eden Prof. Dr. Taşova, iletişim önceliklerinin daima gazetecilerden yana olduğunu bu amaçla da göreve gelir gelmez bir basın birimi kurduklarını dile getirdi.
Zaman geçtikçe gazetecilerle birbirlerini daha iyi anlamaya başladıklarını vurgulayan Prof. Dr. Taşova, basın birimi aracılığıyla kapılarının daima her konuda gazetecilere açık olduğunu belirtti. Hastanenin elbette ki dört dörtlük bir durumda olmayacağını ifade eden Prof. Dr. Taşova, “Ancak bizim göremediğimiz eksiklikleri de zaman zaman arkadaşlarımız bizlere iletiyor, övgünün olduğu yerde eleştiride olacak yapıcı eleştirinin başımızın üstünde yeri var” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.