TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadın cinayetinde 1 tutuklama

Adana'nın Kozan ilçesinde, sevgilisini öldürüp sevgilisinin annesini yaralayan şahıs ile yanında bulunan kişi, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan birisi tutuklandı diğeri ise serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2016 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2016 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kadın cinayetinde 1 tutuklama

Kadın cinayetinde 1 tutuklama


ADANA (İHA) - Adana'nın Kozan ilçesinde, sevgilisini öldürüp sevgilisinin annesini yaralayan şahıs ile yanında bulunan kişi, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan birisi tutuklandı diğeri ise serbest bırakıldı. 
Alınan bilgiye göre, Türkeli Mahallesi Emek Sokak'ta meydana gelen olayda, Mustafa A. ile Cumali Ö. evlerinin önünde Zübeyde Ünlü (41) ve annesi Nahide Ünlü (63) ile konuşmak istedi. Konuşmak istemeyen genç kadın ile annesi evin içine girdi. Buna sinirlenen Mustafa A. belinden çıkardığı tabanca ile eve girerek rastgele ateş etmeye başladı. Yaralanan anne ve kızı olay yerine gelen ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Zübeyde Ünlü yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Annesi Nahide Ünlü'nün ise tedavisi devam ediyor.
Polis, olaydan sonra yaptığı araştırmada yaya olarak kaçan cinayet zanlısı Mustafa A. ve yanında bulunan Cumali Ö.'yü yakaladı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye çıkartılan zanlılardan Mustafa A. tutuklanırken yanında bulunan Cumali Ö. ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 
Öte yandan olayda hayatını kaybeden Zübeyde Ünlü, Kuyubeli Mahallesinde toprağa verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.