TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karalar’ın mutlu günü

Seyhan Belediye Başkanı, hayatını Serdar Pekuz ile birleştiren kızı Öge Kamer’in nikahını kıyarken duygulu anlar yaşadı

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2016 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2016 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Karalar’ın mutlu günü

 ADANA(İLKHABER) - Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın kızı Öge Kamer Karalar hayatını Serdar Pekuz ile Hilton Otel’de düzenlenen muhteşem bir tören ile birleştirdi. Düğün törenine Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin, Seyit Torun, Yasemin Öney Cankurtaran, CHP Adana Milletvekilleri Elif Doğan Türkmen, Aydın Uslupehlivan,  İbrahim Özdiş, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Özel Kalem Müdürü Tuncay Ceylan, CHP Hatay Eski Milletvekili Mehmet Ali Ediboğlu ve Adana Eski Milletvekili Ali Demirçalı, CHP Adana il ve ilçe örgütü yöneticileri ile birlikte siyaset, iş ve basın dünyasının temsilcileri katıldı.

 

“EN ZORU İNSANIN KENDİ KIZININ NİKÂHINI KIYMAK”

Genç çiftin nikâhını gelinin babası Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar kıyarken nikâh töreninde duygusal anlar yaşandı. Şimdiye kadar çok nikâh kıydığını belirten Başkan Zeydan Karalar, hiçbirinde kendi kızının nikâhını kıydığı kadar zorlanmadığını söyledi. Başkan Karalar, ”Biricik kızım Özge bana çok zor bir iş verdi. Sürekli nikâh kıyıyorum. Bugün bile 2 nikâh kıydım ama en zoru insanın kendi kızının nikâhını kıymasıymış. Şimdi ben kendi elimle kendi kızıma nasıl kıyayım? Bu nasıl olacak anlamadım” ifadelerine yer verdi.  Konuşmaların ardından Başkan Karalar genç çiftin nikâhını kıydı.

 

Nikâh törenin ardından sahneye gelen protokol üyeleri genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. Adana Valisi Mustafa Büyük, böyle bir mutluluğa ortak olmanın kendisini de çok mutlu ettiğini belirten genç çiftlere ve her iki aileye güzel yarınlar ve mutluluk temennisinde bulundu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.