TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmanlı ve Anadolu mutfağının adresi

Osmanlı ve Anadolu mutfağının geleneksel tatlarını bir araya getiren Sheraton Adana, bereket ve huzur ayı olan Ramazan'a özel menüsünü, misafirleriyle buluşturuyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Osmanlı ve Anadolu mutfağının adresi

Osmanlı ve Anadolu mutfağının adresi

 

ADANA (İLKHABER) Osmanlı ve Anadolu mutfağının geleneksel tatlarını bir araya getiren Sheraton Adana, bereket ve huzur ayı olan Ramazan'a özel menüsünü, misafirleriyle buluşturuyor. 
Sheraton Adana, bu yıl Ramazan sofrasını sıcacık pideleri, lezzetli iftariyelikleri, dumanı tüten leziz çorbaları, birbirinden lezzetli ana yemekleri, zeytinyağlıları ve çeşit çeşit börek ve pide çeşitleriyle misafirleri için özel olarak hazırladı. Yemeğin ardından servis edilen tatlılar ise hem gözlere hem de damaklara hitap ediyor. 
Sheraton Adana Executive Şefi Sedat Köseoğlu tarafından hazırlanan Ramazan lezzetleri haftanın her günü farklı tatlardan ve alternatiflerden oluşuyor.
Sheraton Adana’nın Ramazan sofralarında Humus, Cacık, Babagannuş, İmam Bayıldı, Yaprak ve Patlıcan Sarma, Enginar, Çerkez Tavuğu, Muammara, Acılı Ezme, Kısır, Mercimekli Köfte, Şakşuka, Izgara Sebzeler, Ispanak Tarator gibi lezzetler başlangıçlar arasında yer alıyor. Her damak tadına uygun domates ve mercimek çorbaları da menülerde yer alıyor. Ana yemek seçeneklerinde sunulan, et ve tavuk, Türk mutfağından lezzetler ile birleşiyor. Kuzu Tandır, Orman Kebabı, Çoban Kavurma ana yemeklerden bazıları.
Ramazan coşkusunu açık büfe lezzetleriyle yaşamak isteyenlere alternatif sunan Sheraton Adana, ev yemekleri köşesinde Ispanaklı Somosa Böreği, İçli Köfte, Kayseri Mantısı, Kuzu Etli Bamya, Güveç, açık büfede et döner seçeneğini beğenilere sunuyor.
Geleneksel tatlılar arasında ise Gül Kokulu Güllaç, Fıstıklı İrmik tatlısı, Baklava, Kabak Tatlısı, Şekerpare, Kazandibi, Lokma, Revani, Sütlaç ve Mevsim meyveleri gibi seçenekler yer alıyor.
Sheraton Adana, sevdikleriyle iftar sofrasında buluşmak isteyenlere La Spezia Restaurant’ta kişi başı 85 TL’ye zengin bir sofra sunuluyor. Limitsiz meyve suyu, meşrubat, çay, kahve gibi içecekler de menüye dahil.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.