TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Barut: İnsanlara dokunup onları samimice dinleyelim

CHP Çukurova İlçe Örgütü’nün 7. Danışma Kurulu Toplantısı Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Barut: İnsanlara dokunup onları samimice dinleyelim

Barut: İnsanlara dokunup onları samimice dinleyelim

 



ADANA (İHA) - CHP Çukurova İlçe Örgütü’nün 7. Danışma Kurulu Toplantısı Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Adana İl Başkanı Ayhan Barut, Parti Meclisi Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ilçe başkanlarıyla il ve ilçe örgütlerinin yöneticileri, kadın ve gençlik kolları ile partililerin katıldığı danışma kurulu toplantısında konuşan CHP Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan yaptıkları çalışmaları ve projeleri anlattı.
Adana İl Başkanı Ayhan Barut ise Türkiye’nin her geçen gün daha çok CHP’ye ihtiyaç duyduğunu savundu. Cumhuriyet kazanımlarının, hak ve özgürlüklerin teminatı olan CHP’nin devrim niteliğinde bir örgütlenme modelini yaşama geçirdiğini söyleyen Barut, tüm ilçe örgütlerinin sandık çevresi örgütlenme modelini özümsemesi gerektiğini kaydetti.
Örgüt binalarına hapsolan örgütlerin başarıya ulaşmasının mümkün olmadığını dile getiren Barut, “İnsanlara dokunup, onları samimi bir şekilde dinlemeli, onlarla ilgilendiğimizi hissettirmeli, halkımızla iç içe olmalı, onların sevincine ortak olup, acılarını paylaşmalıyız. Kendimize, partimize, davamıza inancımızı diri tutup, bütünlük içinde, uyumlu bir şekilde her zamankinden daha çok çalışarak başarıya ulaşacağız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.