TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Darısı üniversiteye

Adana Seyhan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini mezuniyetlerini kep fırlatarak kutladı

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Darısı üniversiteye

ADANA (İLKHABER) - Adana Seyhan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’inde öğrenim gören ve programlarını başarıyla bitiren toplam 314 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.  Adana Seyhan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Spor Salonu’nunda düzenlenen mezuniyet törenine  okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından mezuniyet törenine geçildi. Edebiyat Öğretmeni Melehat Sevim, öğrencilerin hangi alanlarda eğitim gördüğünü ve hangi branşlardan mezun olacağını açıkladıktan sonra günün anlam ve önemini belirten konuşma yapması için okul müdür yardımıcısı Ramazan Karakaya’yı kürsüye davet etti.

Aynı zamanda 12. sınıflardan sorumlu olan Ramazan Karakaya, öğrenciler için günün farklı bir anlam kazandığını belirterek, şunları dedi:

“ Bugün burada ortak bir sevinci paylaşmak için toplanmış bulunuyoruz. 2015–2016 mezunlarımızın kep törenine  hoş geldiniz. Değerli veliler! Sizlerin bugünkü  duygularınız herkesinkinden çok farklı. Dünyaya geldikleri andan itibaren üzerine titrediğiniz, emek verdiğiniz, özenle ve zorluklarla  yetiştirdiğiniz evlatlarınızı  uğurlamanın vakti geldi. Onlarla gurur duyabilirsiniz. Çok kıymetli hocalarım, sevgili öğrencilerinizi iş yaşamlarında, sosyal yaşamlarında çeşitli başarılara imza attırdınız. Hepinize katkılarınız için sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Öğrencilerimiz için bugün çok farklı bir anlam taşıyor. Yaşamınızın bir dönemini kapatıyor ve ondan aldığınız güçle bir başka dönemin başlangıcını yapıyorsunuz. Yaşamdan, zorluklardan ve çok çalışmaktan korkmayın. Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyor sizleri Allah’a emanet ediyorum.” Törende, öğrencilerin tek tek ismi okundu ve öğretmenleri tarafından sembolik olarak başarı belgeleri verildi. Belgelerini alan öğrenciler kep atarak mezuniyetlerini kutladılar.

Adana Seyhan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Grafik ve Fotoğraf alanında 60, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi 124, Yiyecek İçecek Hizmetleri’nden 78, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri’nden 27 ve Giyim Üretim Teknoloji’den 25 olmak üzere taplam 314 öğrenci mezun oldu.

Öte yandan mezunlara Meslek Lisesi Diploması ve işyeri açma belgesi verileceği açıklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.