TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altın zirvede

Düğün sezonunun başlamasıyla evlenecek çiftlere kötü haber sabah saatleri itibariyle geldi. Altın gram fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkarak 123,9 liradan işlem gördü.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Altın zirvede

Altın zirvede

 

 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER) - Düğün sezonunun başlamasıyla evlenecek çiftlere kötü haber sabah saatleri itibariyle geldi. Altın gram fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkarak 123,9 liradan işlem gördü.

 

Son günlerde artan altın fiyatlarına dün bir yenisi daha eklendi. 198 liradan işlem gören çeyrek altının fiyatı yaşanan son yükselişle 201 liraya kadar çıktı. Cumhuriyet altını ise 822 liradan alıcı buldu. Altının gram fiyatı, ABD Merkez Bankasının (Fed) kararları sonrasında yükselişe geçen ons fiyatı ve dolar kurundaki değerlenme ile yüzde 2'ye yakın artarak 123,9 liraya çıktı ve tarihi zirvesini gördü.

 

Kuyumcu esnafı işlerinin tamamen durma noktasına geldiğini söyledi. Kimsenin gelip ne altın aldığını nede altın sattığını hatırlatan esnaflar piyasaların bir süre daha durgun geçmesinden endişe ettiklerini dile getirdi. Evlenecek çiftlerin ise altın alımlarında fiyatların biraz düşmesini bekledikleri öne sürüldü. Evlenecek çiftlerin durum karşısında kara kara düşündüğü belirtiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.