TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teşekkür belgesini evde ders çalışarak kazandı

Tüm yurtta olduğu gibi Adana’da da karne sevinci yaşandı. Karnesinde zayıfı bulunan öğrenciler, okuldan üzgün ayrılırken, takdir ve teşekkür alan öğrenciler ise sevinçlerini aileleriyle paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Teşekkür belgesini evde ders çalışarak kazandı

Teşekkür belgesini evde ders çalışarak kazandı

 

 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)-Tüm yurtta olduğu gibi Adana’da da karne sevinci yaşandı. Karnesinde zayıfı bulunan öğrenciler, okuldan üzgün ayrılırken, takdir ve teşekkür alan öğrenciler ise sevinçlerini aileleriyle paylaştı. Ayağı kırıldığı için 3 ay okula gidemeyen ve derslerine evde çalışan küçük Arda da teşekkür belgesi aldı.

Bu yıl okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan toplam 17 milyon 588 bin 958 öğrenci karne aldı. Adana’da ise 527 bin öğrenci karne almanın sevincini yaşadı. Erken saatlerde okullarına gelen ve karnelerini alan öğrenciler yaz tatiline başladı. Karne alan öğrenciler okul bahçelerinde bekleyen velilerinin yanına gelerek, aldıkları takdir ve teşekkür belgelerini gösterdi.

Arda Gür isimli öğrenci karnesini alır almaz bahçede bekleyen dedesi İsmail Gür’ün yanına giderek sevincini paylaştı. Çok mutlu olduğunu belirten Arda Gür’ün dedesi İsmail Gür ise, “ Çok sevinçliyiz. Güzel bir karne getirdi. Kendisini ödüllendireceğiz.” dedi.

Top oynayıp ayağını kıran ve 3 ay okuldan uzak kalan küçük Arda, evde ders çalışarak girdiği yazılılarından başarılı notlar aldı. Arda’nın öğretmeni Hacı Türkmenoğlu, Arda’nın sevincine ortak oldu.  Türkmenoğlu, “Top oynarken ayağı kaydı. Ayağı kayınca maalesef 3 aylık bir tedavi süresi uygulandı.  Şuan çok iyi atlattı. Evde kaldığı bu sürede derslerini hiç ihmal etmedi, kitap okudu, derslerine çalıştı ve teşekkürü hak etti. Kendisini kutluyorum.” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.