TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karne Dağıtımını Vali Yaman yaptı

Mardin’de 2015–2016 eğitim öğretim yılı sonunu nedeniyle Vali Mutafa Yaman öğrencilere karnelerini dağıtırken,”Bu yıl karne dağıtımı bana nasip oldu. Çok mutluyum.”dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2016 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2016 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Karne Dağıtımını Vali Yaman yaptı

Karne Dağıtımını Vali Yaman yaptı

 ADNAN AVUKA

 MARDİN (İLKHABER)-Mardin’de 2015–2016 eğitim öğretim yılı sonunu nedeniyle Vali Mutafa Yaman öğrencilere karnelerini dağıtırken,”Bu yıl karne dağıtımı bana nasip oldu. Çok mutluyum.”dedi.

TOKİ İlköğretim okulunda düzenlenen karne dağıtım törenine Mardin Valisi Mustafa Yaman, Mardin Ak Parti Milletvekili Orhan Miroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ali Dündar Artuklu ilçe milli Eğitim Müdürüz Şeyhmus Sümer ve öğrenci velileri katıldı. Öğrenciler yeni valiyle fotoğraf çekebilmek için sıraya girdiler. Törende bir konuşma yapan Mardin Valisi Mustafa Yaman, 2015 – 2016 eğitim ve öğretim yılı sona erdiğini söyledi. Öğrencilerin heyecanla beklediği karnelerini bugün alacaklarını belirten Yaman” Mardin TOKİ İlkokulunda öğrenciler ve velilerle beraber olduk. Mardin’de  220 bin öğrenci bugün itibariyle karnelerini aldılar. Ve tatile girdiler. İnanıyoruz ki öğrencilerimiz başarılı bir eğitim yılı geçirdiler. Ancak velilerimizle beraber yaz tatilini iyi değerlendirecekler. Önümüzdeki sene inşallah Mardin’imizde eğitim daha iyi yerlere gelecek. Bildiğiniz gibi hükümetimiz en fazla eğitimi milli eğitim sektörüne yapıyor, bunda hayırseverlerimizin de katkısı var. Ben bu vesile ile hükümetimize, milli eğitim camiamıza, başta il milli eğitim müdürümüz olmak üzere, mülki amirlerimize, velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah 2016 – 2017 eğitim ve öğretim yılı daha iyi şartlarda ve başarılı şekilde geçiririz.”dedi 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.