TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göz nuru eserler beğeniye sunuldu

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yüreğir Gençlik Merkezi Güzel Sanatlar Kulübü bünyesinde resim sergisi açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2016 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2016 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Göz nuru eserler beğeniye sunuldu

ADANA (İLKHABER) - Yüreğir Gençlik Merkezinde eğitim alan öğrenciler tarafından Gençlik merkezinin çok amaçlı Salonu’nda açılan sergide Resim Öğretmeni Esen Akduman'ın gözetiminde öğrencilerin hazırladığı eserler beğeniye sunuldu.
Yüreğir Gençlik Merkezi Müdürü Eyup Çelikoğlu, "Gençlik ve Spor Bakanlığının gençlerimizin serbest zamanlarını en güzel yerlerde değerlendirsin, kültürel, sosyal ve sanatsal anlamda yeteneklerinin farkına varmasınlar diye Türkiye'nin dört bir yanında gençlik merkezleri açıyor. Yüreğir ilçemizde gençlerimize yönelik bu gençlik merkezimizde de sanat adına gençlerimiz güzel bir çalışma ortaya koydular. Bu sergide emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize, desteklerinden dolayı Yüreğir Halk Eğitim Merkezine teşekkür ediyorum" dedi.
Sergi açılışına Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Yüreğir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ekrem Ulu, Yüreğir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Akkuş, Müdür Yardımcısı Abdullah Karakuş, Gençlikspor Kulübü Başkanı Ahmet Bozan, gençlik liderleri, öğrenciler, gönüllü gençler ve velileri katıldı.
Ayrıca sergide Elanur Uçar'ın Düğün Dernek ile Fatma Sarıyıldız'ın Denizler Altında Yirbin Fersah taş boyama sanatı serginin ilgi odağı oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.