TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Asıl görevimiz sizleri geleceğe hazırlamak

Adana Valisi Demirtaş, iftar yemeğinde bir araya geldiği sevgi çocuklarına devlet sıcaklığını bir kez daha hissettirdi:

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Asıl görevimiz sizleri geleceğe hazırlamak

Asıl görevimiz sizleri geleceğe hazırlamak

 



ADANA (İHA) - Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Kamu Müteahhitleri Derneği ile Gülbahar Grup tarafından kimsesiz çocuklara yönelik olarak organize edilen ve bu yıl 10. su düzenlenen geleneksel iftar yemeğine katıldı.
Sevgi Evleri, Çocuk Yuvası ve Kız Yurdu Müdürlüğü’ndeki 7-12 yaş ve Suriyeli refakatsiz 13-18 yaşlarındaki toplam 80 çocuğa verilen iftar yemeğine Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Kadir Okatan, İl Müftüsü Arif Gökce, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili İdris Dal, AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Gülbahar Grup yöneticileri, personel ve davetliler katıldı.
İftar yemeğinde konuşan AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Ramazan ayında düzenledikleri iftar yemeğini gelenekselleştirmiş olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi ve manevi duyguların en üst düzeyde yaşandığı Ramazan ayının tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini temenni etti.
Vali Mahmut Demirtaş ise konuşmasında, iftar yemeğini gelenekselleştirerek devam ettiren Adana Kamu Müteahhitleri Derneği ile Gülbahar Grup yöneticilerine teşekkür etti.
Sevgi Evleri, Çocuk Yuvası ve Kız Yurdu Müdürlüğü’nde barınan çocuklar ve Suriyeli refakatsizlerle birlikte aynı iftar sofrasını paylaşmaktan çok büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Mahmut Demirtaş, “Devletimizin şefkatli kollarındaki siz değerli çocuklarımızı çok seviyoruz ve daima koruyup, kollayacağız. Sizleri, geleceğe en iyi şekilde hazırlamak bizlerin en asli görevidir. Mübarek Ramazan ayında sizlerle birlikte bu anlamlı ve son derece güzel iftar yemeğinde buluşmaktan son derece mutlu olduğumu belirtirken, şimdiye kadarki en güzel iftar yemeğine katıldığımı da ifade etmek istiyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
Adana Kamu Müteahhitleri Derneği ile Gülbahar Grup tarafından organize edilen iftar yemeği, Vali Mahmut Demirtaş’ın, iftara katılan çocuklarla tek tek ilgilenip sohbet etmesiyle sürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.