TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

4 Eczacının öldürülmesine tepki

4 Eczacının Ankara Üniversite’sinde hunharca katledilmesinden rahatsız olan Adana Eczacı Odası Yönetimi “meslektaşlarımız ihmal kurbanı oldu” dediler.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2016 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2016 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
4 Eczacının öldürülmesine tepki

4 Eczacının öldürülmesine tepki  

 

 

ADANA (İLKHABER)-4 Eczacının Ankara Üniversite’sinde hunharca katledilmesinden rahatsız olan Adana Eczacı Odası Yönetimi “meslektaşlarımız ihmal kurbanı oldu” dediler.

 

Adana Eczacı Odası Yönetim Kurulu Adına açıklama yapan Başkan Ecz. Ersun Özkan, “Ankara'da 4 meslektaşımızı vahim bir cinayete kurban verdik. Acımız sonsuz, üzüntülüyüz. Görevleri başında silahlı saldırı sonucu Ecz. Gürsu Ulaşan, Ecz. İlknur Yüce, Ecz. Özler Kiriş ve Ecz. Hikmet Türk yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden meslektaşlarımıza Allahtan rahmet, acılı yakınlarına ve eczacılık camiasına başsağlığı diliyoruz” dedi.

 

YETKİLİLERİ GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ

Başkan Ecz. Özkan, “Hakkında soruşturma açılan eczane çalışanı ile ilgili meslektaşlarımızın tanık olarak dinlenmeleri nedeniyle tehditlere maruz kalmalarına rağmen yetkililerin ve adaletin hiç bir şey yapmaması bizleri derinden yaralamıştır. Nereden gelirse gelsin şiddeti kınıyoruz. Adaletin geç kalmadan, herkes için eşit ve ayrıcalıksız işlemesini istiyoruz. Caninin bulundurma ruhsatlı silahını eczanedeki masasında sakladığı bilindiği halde işlem yapmayanların, önlem almayanların cezalandırılmasını istiyoruz. Sağlık çalışanlarına yapılan şiddetin her türlüsünü kınıyor, yetkilileri göreve çağırıyoruz.” Diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.