TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahi Evran Sofrası ESOB’ta kuruldu

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (Adana ESOB) geleneksel iftar sofralarının sonuncusu Adana ESOB Eğitim ve Hizmet Binası teras katında kuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2016 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2016 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ahi Evran Sofrası ESOB’ta kuruldu

ADANA (İLKHABER) - Esnaf Odaları Başkan ve Üye Esnaf – Sanatkârların yoğun katılım sağladığı Ahi Evran Sofrası’na, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, CHP Adana Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hayrettin Temel,  Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü İsmail Taymaz,  KOSGEB Adana Merkez Müdürü Hüseyin Şen, KOSGEB Erzurum Merkez Müdürü Veysel Vural, Adana Esnaf Odaları Birliği (ESOB Bakanı Nihat Sözütek, Adana Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Mustafa Uslu, ATO ve ADASO Meslek Komitesi Üyesi Filiz Yaldız katıldı.

İftarda söz alan CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana’daki esnaf etkinliğine katılmak üzere Tufanbeyli’den geldiğini belirtirken, “Bu özel günde sizlerle bir arada olmak istedim. Çünkü, bir milletvekili olarak asil görevimiz, toplumun ekonominin yükünü çeken siz esnaf veımızın dertleri sıkıntıları ile ilgilenmek, sorunlarını ilgili mercilere iletmek görevimizdir. Hepinizin iftarını kutluyorum, hayırlı Ramazanlar diliyorum.” dedi.

Birlik Başkanı Nihat Sözütek de, iftara katılarak kendilerini onurlandıran protokol mensupları ve esnaf  - sanatkarlar odaları başkanları ile yönetim kurulu üyeleri ve esnafına ayrı ayrı teşekkür etti. Sözütek, Adana’da bu yıl  İmamoğlu’ndan başlayarak, Kozan, Feke, Ceyhan ve merkez olmak üzere iftar sofraları kurduklarını, bu etkinliklerde gerek oda başkanları gerekse esnaf – sanatkarlardan gördükleri ilgi ve destekten büyük  mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Bizim görevimiz esnaf – sanatkarlarımızın hak ve menfaatlerini koruyup kollamaktır. Bu açıdan başta Suriyeli mülteciler ve AVM’ler meselesi olmak üzere esnaflarımıza verilen kredilerin faizleri,  vergi ödemeleri, borçlarının ötelenmesi,  Bağ-Kur, SGK prim borçları, emeklilik hakları, ÖTV’siz araç, KDV’siz yakıt gibi birçok konuyu dile getirerek, yetkililerden çözüm istedik. İnşallah, Ankara’da gündeme getirilen bu meseleler çözüldüğünde esnafımız çok daha huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamlarına devam edecekler. Bu vesileyle hepinizin Ramazanının hayırlı geçmesini diliyor, Ramazan Bayramınızı da şimdiden kutluyorum.” diye konuştu. 

ESOB’un iftar etkinliği, hocaların okuduğu dualar ve misafirlerin uğurlanmasıyla noktalandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.