TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇUKUROVA İFTAR SOFRALARINDA KARDEŞLİK VURGUSU

Çukurova Belediyesi, Yüreğir'den sonra Sarıçam ve Saimbeyli ilçelerinde de iftar sofraları kurdu.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2016 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2016 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ÇUKUROVA İFTAR SOFRALARINDA KARDEŞLİK VURGUSU

ADANA (İLKHABER) - Ramazan ayının, herkesin birbirine yakınlaştığı ve birlik, beraberlik duygularının arttığı bir ay olduğuna dikkat çeken Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Kurulan bu sofralarda, herkes birbiriyle kardeşçe bir araya geliyor. Geçtiğimiz 2 yıl ilçemizde düzenlediğimiz iftar sofralarını, bu yıl Adana geneline taşıdık. Yüreğir ilçesinde kurduğumuz iftar sofrasında ilginin yoğunluğunu da göz önünde bulundurarak, Sarıçam ve Saimbeyli ilçelerimizde de, iftar sofraları kurduk. Bu etkinliğimizi, diğer ilçelerimizde de sürdüreceğiz" dedi.

"BİRLİKTELİĞİMİZ BOZULMASIN"
Sarıçam'da, CHP Sarıçam ilçe binası önünde kurulan iftar sofrası, Saimbeyli'de ise ilçe merkezinde kuruldu. Türkiye'nin içinde bulunduğu durum nedeniyle, toplumun birbirine kenetlenmesine, her zamankinden daha çok ihtiyaç bulunduğuna vurgu yapan Başkan Soner Çetin, "Atalarımız, ülkemizin bütünlüğü ve toplumun refahı için yemeklerini paylaşmış, kısıtlı imkanlarla oluşturdukları sofralara birlikte oturarak ve birlikte omuz omuza mücadele vererek, ülkemizi bugüne taşımışlardır. Biz de, ülkemizde barış ve huzur ortamı oluşması için Adana genelinde, din, dil, ırk ayırmadan, halkımızla kurduğumuz iftar sofralarında bir araya geliyoruz. Bu bütünlüğün, hiç bir zaman bozulmamasını ve birlikteliğimizin topluma örnek olmasını diliyorum" diye konuştu.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in verdiği iftar sofrasına, CHP İl Başkanı Ayhan Barut’un yanı sıra, Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven, Saimbeyli İlçe Başkanı Emel Doğan, Ceyhan İlçe Başkanı Kadir Aydar, parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.