TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esnaflar iftarda buluştu

Adana ESOB'a bağlı Adana Oto Tamirciler ve Adana Madeni Sanatkarlar, Tornacılar, Kaynakçılar Esnaf Odaları'nca Yüreğir'de Yeşil İnşaat'a yaptırılan Karşıyaka Sanayi Sitesi'ne üye esnaf ve sanatkarlar Ahi Evran Sofrası'nda buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Esnaflar iftarda buluştu

            

Esnaflar iftarda buluştu

 

 

 

 

Bayram BULUT

 

ADANA (İLKHABER)- Adana ESOB'a bağlı Adana Oto Tamirciler ve Adana Madeni Sanatkarlar, Tornacılar, Kaynakçılar Esnaf Odaları'nca Yüreğir'de Yeşil İnşaat'a yaptırılan Karşıyaka Sanayi Sitesi'ne üye esnaf ve sanatkarlar Ahi Evran Sofrası'nda buluştu.

 

Yüreğir Karataş Yolu üzerindeki Altıngece Salonu'nda verilen iftar yemeğinde konuşan Yeşil İnşaat Sahibi Mehmet Yeşil, katılımlarından dolayı tüm konuklara teşekkür ederken, Site Başkanı Muhittin Doğan da, 95 dönüm arazi üzerine yapılan sitede 420 adet işyeri bulunduğunu ve büyük çoğunluğunun da satıldığını belirterek, halen şehir merkezinde hizmet veren ve henüz sitede yer almayan esnafları da uygun fiyatlı dükkanlardan almaya çağırdı.

 

YENİ SİTELER YAPILACAK

Davet üzerine kürsüye gelen Birlik Başkanı Nihat Sözütek ise Yeşil İnşaat'ın başlattığı Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin Adana için önemli olduğunu belirterek, "Artık küçük sanayi sitesi şehrin göbeğinde kaldı. Tabi orada imar sonrası düzenleme yapılacak ve kaldırılacak. Ayrıca, belli plan proje dahilinde kunduracılar, oto elektrikçiler, kilitçiler, döşemeciler, marangozlar, hurdacılar gibi birçok meslek grubuna da yeni siteler yapılacak. Mehmet Yeşil bey, Adana'ya bir eser kazandırıyor, kendisini alkışlıyoruz. Siteyi yaptıran oto tamirciler ve madeni sanatkarlar odaları başkanlarımı da kutluyorum, teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı ramazanlar, hayırlı bayramlar, kazasız, belasız yolculuklar diliyorum" dedi.

 

SLAYTLI BİLGİLENDİRME

Gecede, katılımcılara, Teknik Analiz Ortak Sağlık Güvenlik Birimi görevlisi Makina Mühendisi Özgür Çelebi tarafından İş Güvenliği ve Sağlığı konusunda da slaytlı bilgilendirme yapıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Firma sahibi Mehmet Yeşil ile Oda Başkanları Doğan ve Mortepe de, iftara katılan konuklarını kapıda karşıladıkları gibi aynı şekilde uğurlayarak desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

KİMLER KATILDI

İftar programına Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Vekili, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Yeşil İnşaat Sahibi Mehmet Yeşil, TETESFED Başkan Vekili ve Adana ETESOS Başkanı İsmail Abike, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi, Adana Tatlıcı ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Metin Taylancı ile Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası ve Seyhan - Yüreğir Sanayi Siteleri Başkanı Muhittin Doğan, Adana Madeni Sanatkarlar, Tornacılar, Kaynakçılar Esnaf Odası Başkanı Abdussamet Mortepe, Adana Kaportacılar, Egzozcular Esnaf Odası Başkanı Nuri Zengin, Adana Bakırcılar Esnaf Odası Başkanı İbrahim Arıklar, Adana Sebze - Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mesut Yalı,  Adana Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Hacı Emin Ünal, Adana Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanı Niyazi Göğer, Adana Mermerciler ve Briketçiler Esnaf Odası Başkanı Bülent Öğrü, Adana Mahrukatçılar Esnaf Odası Başkanı Cengiz Kozacıoğlu, Adana Sütçüler, Yoğurtçular Esnaf Odası Başkanı Memduh Özalp, Adana Semt Pazarcıları Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçay, Adana Lokantacılar - Kebapçılar Esnaf Odası Başkanı Şefik Arslan, Adana Yorgancılar Esnaf Odası Başkanı Yahya Yılmaz, Adana Şoförler ve Kamyoncular Esnaf Odası 2.Başkanı Yusuf Şen ile odaların yönetim kurulu üyeleri, genel sekreterleri ile çok sayıda esnaf - sanatkar da katılarak destek oldular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.