TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlk kart Keklik’ten

PTT, “Tebrik kartı bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek sizden” adlı yeni bir kampanya başlattı

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
İlk kart Keklik’ten

İlk kart Keklik’ten

 

 

Sedat ATİLLA

ŞANLIURFA(İLKHABER) - Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT; “Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden” adıyla kampanya başlattı.

Başlatılan kampanyayla milli birlik, beraberlik, hoşgörü ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesine katkıda bulunmak amaçlandı. Tebrik kartı gönderme alışkanlığını yaygınlaştıracağı da düşünülen kampanya için hazırlanan tebrik kartlarında “Size Minnettarız” ifadesiyle birlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da görev yapan güvenlik güçlerinin görevleri sırasında çekilen fotoğrafları yer alıyor.

Dört farklı fotoğrafın kullanılmasıyla hazırlanan tebrik kartları, Şanlıurfa PTT Merkezinden ücretsiz olarak temin edilebilecek ve Türkiye'nin dört bir yanında görev yapan güvenlik güçlerine ücretsiz olarak gönderilebilecek.

Konu ile ilgili PTT Baş Müdür Vekili Nuri Bedir, Vali Yardımcısı Mehmet Keklik’i ziyaret etti. Şanlıurfa’dan ilk tebrik kartını Şanlıurfa Vali Yardımcısı Mehmet Keklik gönderdi. PTT Baş Müdür Vekili Bedir, tebrik kartlarının hayırlı olması dileğinde bulundu. Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, Baş Müdür Vekili Bedir’e teşekkür etti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.