TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Süratli olun

Adana Valisi Demirtaş, Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. ve EnerjiSA yetkililerine, kentte yaşanan elektrik kesintisinin sona erdirilmesi gerektiğini söyledi:

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Süratli olun

Süratli olun

 

 

 

ADANA(İLKHABER) – Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. ve EnerjiSA yetkililerinden, kesintilerin son bulması için gerekli tüm çalışmaların süratle yapılmasını istedi.

Toroslar Elektrik Dağıtım A. Ş. Genel Müdürü Mehmet Kayacı, Adana Bölge Müdürü Mehmet Bektaş ve EnerjiSA Kurumsal İletişim Yöneticisi Berkant Karakurt’un Vali Mahmut Demirtaş’a yönelik hayırlı olsun ziyaretinde ana gündem maddesini, kentte zaman zaman yaşanan ve vatandaşların serzenişlerine yol açan elektrik kesintileri oluşturdu.

“VATANDAŞ HAKLI”

Toroslar Elektrik Dağıtım A. Ş. Genel Müdürü Mehmet Kayacı ile Adana Bölge Müdürü Mehmet Bektaş ve EnerjiSA Kurumsal İletişim Yöneticisi Berkant Karakurt’tan, kurumlarınca gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Demirtaş, kentte insanları olumsuz etkileyen aşırı sıcakların, yaşanan elektrik kesintileri ile birleştiğinde vatandaşın mağduriyetlerine ve haklı şikâyetlerine yol açtığına dikkat çekti ve şöyle dedi::

“Elektrik kesintilerine yol açan aksaklıkların giderilmesi ve vatandaşların bu konudaki mağduriyet ve şikâyetlerinin son bulması için gerekli tüm çalışmalar süratli bir şekilde yapılmalıdır.”

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.