TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova Rotary’de devir-teslim

Çukurova Rotary Kulübü Başkanı Lütfi Candır, bir yıllık görev süresini sosyal sorumluluk projeleriyle bitirmenin mutluluğunu yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2016 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2016 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çukurova Rotary’de devir-teslim

Çukurova Rotary’de devir-teslim

 

ADANA(İLKHABER)  – Çukurova Rotary Kulübü Başkanı Lütfi Candır, bir yıllık görev süresini sosyal sorumluluk projeleriyle bitirmenin mutluluğunu yaşadı. Görevi Tuncay Coşkun’a mutlu bir şekilde devreden Candır, bir yıl boyunca kendisine destek olan başta medya olmak üzere tüm dostlarına ve kulüp üyelerine teşekkür etti.

Seyhan Otel’de gerçekleşen devir-teslim töreninde konuşan Lütfi Candır, kulübün uzun dönem misafiri bir öğrenciyi evinde konuk eden Ebru-Bekir Turgut, Semahat-Tayfun Sevimli ve Şebnem-Tamer Büyükyılmaz çiftine içtenlikle teşekkür etti.

Çukurova Rotary Kulübü için güzel bir dönemi geride bırakmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Candır, “Çok yoruldun diyen oldu ama yorulmadım. Bitti, gözün aydın diyen oldu ancak henüz bitmedi. Rotary aşkı bitmez dostlarım. Her rotaryen bir gün başkan olmak zorunda değil ama başkanlığı öğrenmek zorundadır” diye konuştu.

Görevi Rotary’e önerdiği Tuncay Coşkun’a devretmenin kendisi için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu vurgulayan ve duygu dolu anlar yaşayan Candır, tüm üyelere ve sosyal sorumluluk projelerini tüm Türkiye’ye yansıtan medya kuruluşlarına, basın emekçilerine teşekkür etti.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.