TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sözütek: Bayramlar dargınlığı unutturur

Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ( Adana ESOB) ve Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, tüm ulusumuzun, esnaf ve sanatkârlarımız ile vatandaşlarımızın Ramazan Bayram'ını yayınladığı mesaj ile kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2016 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2016 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sözütek: Bayramlar dargınlığı unutturur

ADANA (İLKHABER) – Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ( Adana ESOB) ve Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, tüm ulusumuzun, esnaf ve sanatkârlarımız ile vatandaşlarımızın Ramazan Bayram'ını yayınladığı mesaj ile kutladı.

Başkan Sözütek, bayram mesajında şöyle dedi:

 

"Birlik ve beraberliğimizin vazgeçilmez değerlerinden olan bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının da perçinlendiği,  insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları,  milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.

 

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramları yine güzel günlerde birlik ve beraberlik içinde geçirmek dileğiyle, tüm ulusumuzun,  esnaf ve sanatkârlarımız ile vatandaşlarımızın Mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, selam, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.