TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çetin: Bayram barış ve kardeşlik getirsin

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adanalıların ‘Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çetin: Bayram barış ve kardeşlik getirsin

Çetin: Bayram barış ve kardeşlik getirsin

 

 

 

 

ADANA(İLKHABER) - Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adanalıların ‘Ramazan Bayramı’nı kutladı. Ülkenin, barış ve kardeşlik duygusuna, her zamankinden daha çok ihtiyacımız olan bir dönemden geçiyoruz. Bu vesileyle Ramazan bayramının, ülkemize ve Adana’mıza, barış, huzur, kardeşlik getirmesini diliyorum” dedi.

 

“BAYRAMLAR KUCAKLAŞMA VE BARIŞIN SEMBOLÜDÜR”

Savaşların yaşandığı Ortadoğu coğrafyasında ve ülkemizde yaşanan terör olaylarında kaybedilen insanların acısının tazeliğini koruduğu bu günlerde, bayramların barış getirmesi temennisini yineleyen Belediye Başkanı Soner Çetin, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de bizlere ışık tutan ‘Yurtta Sulh, Cihanda Sulh’ duygularının yaşanmasına, ne kadar çok ihtiyacımız olduğunu günümüzde daha iyi anlıyoruz. Savaş göçlerinin ve terör olaylarının yaşandığı ülkemizde, millet olarak birbirimize daha sıkı sarılmaya, kardeşçe yaşamaya ihtiyacımız var. İhtiyaç olan bu duygular da ülkemiz vatandaşlarında mevcut. Bu duyguların açığa çıkması ve birlik, beraberlik içinde yaşanan bir ülke için de, bayramlarımız en güzel vesiledir” dedi.

Ramazan ayı boyunca, Çukurova’nın her mahallesinde ve Adana’nın ilçelerinde kurulan iftar sofralarında vatandaşlarla buluştuklarını belirten Çetin, “Bayramlar, dargınlıkların bittiği, barış, sevgi ve esenliğin toplumun bütün kesimlerine yayıldığı, sosyal yaraların sarıldığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeniden güç kazandığı günler olmalı. Kimseyi yargılamadan, ötekileştirmeden gönül kapılarımızı birbirimize açmalıyız.  Bu duygular içinde, Çukurova halkımızın, Adanalımızın ve ülke insanlarımızın bayramını canı gönülden kutluyorum. Bayramın, sağlıklı, huzurlu ve mutlu geçmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.