TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin’de muhteşem bayramlaşma

11 ayın sultanı mübarek Ramazan’ın ardından İslam Alemi’ne hediye edilen Ramazan Bayramı Mardin’de bugüne kadar pek görülmemiş büyük bir heyecan ve sevgiyle kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Mardin’de muhteşem bayramlaşma

Mardin’de muhteşem bayramlaşma

 

Adnan AVUKA

MARDİN(İLKHABER) - 11 ayın sultanı mübarek Ramazan’ın ardından İslam Alemi’ne hediye edilen Ramazan Bayramı Mardin’de bugüne kadar pek görülmemiş büyük bir heyecan ve sevgiyle kutlandı. Mardin Valisi Mustafa Yaman ve beraberlerindeki heyet  bayramın 1. gününde hastane, çocuk esirgeme kurumu, Jandarma, Emniyet Müdürlüğü ve çeşitli resmi kurum ve kuruluşlarla bayramlaştı. Heyet daha sonra Mardin Artuklu Üniversitesi hizmet binasında hazırlanan kutlama da hayli renkli geçti. Mardin Valisi Mustafa Yaman, Tugay Komutanı Salih Kırman, Milletvekili Orhan Mir oğlu, Cumhuriyet Savcısı Vural Eker, vali yardımcıları, AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Müftü Dursun Ali Coşkun, Mardin-Diyarbakır Süryani Metropoliti Galiba Özmen, Süryani vakfın yönetim kurulu üyeleri, sporcular ve halkın katılımı ile yapıldı

Valilik tarafından verilen bayramlaşma töreni,  9 günlük tatil olmasına rağmen pek görülmemiş bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. Bir konuşma yapan Mardin Valisi Mustafa Yaman, ”Bayramlar birlik, beraberlik, kardeşlik ve insanların bir birleriyle kenetlenme zamanıdır.” dedi ve herkesle tek tek bayramlaştı. Vali Yaman, bayramın huzur ve güven içinde kutlanması için gerekli her türlü güvenliğin alındığını da sözlerine ekledi.

ŞAMPİYONA BÜYÜK İLGİ

Geçtiğimiz günlerde Çek Cumhuriyeti Lanske Lazne kentinde düzenlenen 11. Dünya Yıldızlar 5 bin metre dağ koşusunda birinci olan Ahmet Alkanoğlu’na bayramlaşma töreninde büyük ligi gösterildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.