TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Karalar sokağı önemsiyor

Göreve geldiği günden bu yana makam odasında kalmamaya özen gösteren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yapılan her çalışmayı yerinde denetliyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2016 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2016 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Başkan Karalar sokağı önemsiyor

Başkan Karalar sokağı önemsiyor

 

 

 

 

ADANA(İLKHABER) - Göreve geldiği günden bu yana makam odasında kalmamaya özen gösteren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yapılan her çalışmayı yerinde denetliyor. Ova Mahallesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını denetleyen Başkan Karalar, yeni alınan makinalarla artık Seyhan’a daha hızlı hizmet üretebildiklerini söyledi.

Ova Mahallesi Tekel Caddesi civarında yürütülen çalışmada ilgili müdürlerden bilgi alınan Başkan Zeydan Karalar, çalışanlarla da tek tek tokalaştı. Yol yapım işinin genellikle yaz aylarında yapılabildiğine vurgu yapan Başkan Karalar, Adana gibi sıcak bir memlekette bu işte çalışmanın oldukça zor olduğunu belirtti ve Seyhanlıların yol sorunun çözmek için aralıksız çalışan emekçilere teşekkür etti.

Göreve geldiğinde Seyhan’ın en önemli sorunlarından yol sorununu çözmek için ekip sayısını arttırdıklarını ancak ciddi bir makine sıkıntısı olduğunu bu sıkıntıyı da yeni aldıkları araçlarla çözdüklerini söyledi.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.