TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kahraman: Milletimiz TRT'sine sahip çıktı

Adana Milli İradeye Saygı Platformu, Adana TRT Haber Bürosu’na “Geçmiş olsun” ziyaretinde bulundu

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kahraman: Milletimiz TRT'sine sahip çıktı

Kahraman: Milletimiz TRT'sine sahip çıktı

 

 

 

ADANA(İLKHABER) - 15 Temmuz’da bir grup askerin kalkıştığı darbe girişimi gecesi TRT’ye korsan baskı yapılmasına tepki gösteren Adana Milli İradeye Saygı Platformu, Adana TRT Haber Bürosunu ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileğinde bulundular hem de gösterdikleri dik duruştan dolayı teşekkür ettiler.

 

TRT Çukurova İl Müdürü Sebahattin Kahraman ve TRT çalışanlarının hazır bulunduğu ziyarette konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Milli İradeye Saygı Platformu Başkanı Şahin Bilgiç, “"Başta TRT olmak üzere, çalışanlarını, silahlı baskınlarına direnerek milletin haber alma özgürlüğünü korumak için kendi canlarını tehlikeye atarak bu hain, kalleş, başarısız kalkışmanın her saniyesini milletiyle paylaşan TRT nezdinde diğer medya kuruluşlarını da buradan bir kez daha kutlamak istiyorum. Bakanlar Kurulumuzun aldığı Olağanüstü hal uygulaması yerinde bir karar olmuştur. Devletimiz kendine yönelik tehditlere karşı, önlem almış, kamu düzeninin korunması, milletin canına, malına ve devletine göz dikmiş, vatan hainlerinin biran evvel kanunlar karşısında hak ettikleri cezaları almaları, yeni kalkışmaları cesaret edememeleri için Olağanüstü hal en etkin bir şekilde uygulanmalıdır. Şimdi gün, milletçe birlik olma günüdür. Bütün ayrılıklarımızı ve farklılıklarımızı bir kenara koyarak Ülkemize, Devletimize ve de Demokrasimize sahip çıkacağız. Bundan sonra Vatan hainlerinin yapabilecekleri her türlü provakatif eylemlere karşı Milletçe uyanık olup, fırsat vermeyeceğiz. Milletimizin feraseti, her türlü şerrin üstesinden gelecek güçtedir. Bunu da Millet olarak tüm dünyaya gösterdik.” Dedi.

 

ATİLA MENEVŞE, “TRT BÜYÜK GÖREV ALDI”

Badirenin atlatılmasında medyanın büyük bir rolü olduğunu ifade eden Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, “Başta TRT çok büyük bir görev almıştır. Biz burada sivil toplum kuruluşları olarak medyayı ziyaret ederek, TRT'yi ziyaret ederek, bir teşekkür arzında bulunmak istemiştik, o yönden mutluyuz."

 

BEKİR SÜTÇÜ, “MİLLETİMİZ DEVLETİNE SAHİP ÇIKMIŞTIR”

Adana Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütçü, "Ben öncelikle tabi ki Türkiye'mizin Radyo-Televizyon Kurumuna geçmiş olsun diyorum, milletimiz şu yaşadığı memleketine, devletine sahip çıkmıştır. En önemli nokta o, ne olursa olsun zorba ve kaba kuvvete hayır demiştir."

 

RAMAZAN SAYGILI, “DARBECİ NİYETLERE DARBE YAPILDI”

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, “Derin milletimizin refleksi ve sağduyusu, darbeci niyetlere darbe yapmıştır, bu dünyada bir tektir. Halk kendini iradesine tasarrut etmek isteyen kökü dışarıda olan düşünceleri millet el koymuştur."

 

SEBAHATTİN KAHRAMAN, “MİLLETİMİZ TRT’SİNE SAHİP ÇIKMIŞTIR”

Destek ziyaretlerinin kendilerini motive ettiğini, güçlerine güç kattığını belirten TRT Çukurova İl Müdürü Sebahattin Kahraman, "TRT kurumuna yapılan saldırı neticesinde büyük bir zarar gördük, bu saldırıda meydana gelen zararımızı burada bize geçmiş olsun diyerek bir nebze olsun rahatlattılar, Adana ilimize bu desteği, sivil toplum kuruluşları olarak bize bu desteği veren tüm kuruluşlara teşekkür ediyoruz, Adanalılar TRT'sine sahip çıkmıştır." Diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.