TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkmen: Cumhuriyete, demokrasiye laikliğe sahip çıkmak için taksimdeyiz

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Adana Milletvekili Av. Elif Doğan Türkmen, Cumhuriyetimize, demokrasimize, laikliğe, devletin liyakat esasına göre yönetilmesi için İstanbul Taksim meydanında bir araya gelineceğini söyledi. Türkmen, “cumhuriyet ve değerlerine hep birlikte sahip çıkalım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2016 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2016 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Türkmen: Cumhuriyete, demokrasiye laikliğe sahip çıkmak için taksimdeyiz

ADANA (İLKHABER)-TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Adana Milletvekili Av. Elif Doğan Türkmen, Cumhuriyetimize, demokrasimize, laikliğe, devletin liyakat esasına göre yönetilmesi için İstanbul Taksim meydanında bir araya gelineceğini söyledi. Türkmen, “cumhuriyet ve değerlerine hep birlikte sahip çıkalım” dedi.

İstanbul Taksim Meydanın da 24 Temmuz Pazar akşamı gerçekleşecek Cumhuriyet ve Demokrasi mitingi hakkında yaptığı açıklamada, demokrasiye inanan her insanın her türlü darbe ve darbe girişimine karşı olması gerektiğini belirterek, “Cumhuriyetimize ve kazanımlarına, laikliğe, sahip çıkmak için,  temel hak ve özgürlüklerimiz için her türlü baskı ve otoriter rejime, darbe ve darbe girişimlerine karşı durmak adına Taksim’de olacağız” diye konuştu.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.