TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özlü; ‘’Birlik ve beraberliğimizi kimse bozamaz’’

SEMERKAND Vakfı Adana Şube Başkanı Ümit Özlü, tarihten bu yana müşterek kaderle yoğrulmuş bu milletin birlik ve beraberliğini kimsenin bozamayacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2016 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2016 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Özlü; ‘’Birlik ve beraberliğimizi kimse bozamaz’’

 ADANA (İLKHABER)- SEMERKAND Vakfı Adana Şube Başkanı Ümit Özlü, tarihten bu yana müşterek kaderle yoğrulmuş bu milletin birlik ve beraberliğini kimsenin bozamayacağını söyledi.

Başkan Ümit Özlü yaptığı yazılı açıklama ile darbeyi eleştirerek “Hakka, adalete inanmış, zulme boyun eğmemiş bu milletin evlatları, kanlı Fetö terör örgütüne dur diyerek milli iradesini ortaya koymuştur’’dedi.

“Dünya genelinde güçlü devletlerin hakimiyet kurmaya çalıştığı günümüzde, bizleri bölmeye çalışanlara lanet olsun’’ diyen Başkan Özlü, açıklamasında şunları da kaydetti.’’ Bu hain  sözde darbeciler, Türkiye’yi  bir Mısır, Cezayir, Libya, ya da Suriye mi sandılar. Biz namusumuz olan bu güzel vatana ana demişiz, yar demişiz. Bu güzel vatanın ha ekmeğini yemişiz, ha kurşununu.. Millet olarak vatanımızı korumasını biliriz. Nitekim,Türk Silahlı Kuvvetleri, emniyet güçleri ve  milli iradesini ortaya koyan halkımız, hainlere gerekli  cevabı vermiştir.

Özlü, bu uğurda  şehit  olan kardeşlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileyerek, paralel ihanet çetesini tekrar şiddetle kınadı.

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.