TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Selver Kaplan’dan Lozan açıklaması

Vatan Partisi Adana il Başkanlı Selver Kaplan Lozan Antlaşmasının 93. Yıldönümü dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2016 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2016 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Selver Kaplan’dan Lozan açıklaması

  (İLKHABER)-Vatan Partisi Adana il Başkanlı Selver Kaplan Lozan Antlaşmasının 93. Yıldönümü dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı. 

İl  Başkanlığında yapılan basın açıklamasında Selver Kaplan; 93. yılında Sevr’in yine yenildiğini ve Lozan’ın kazandığını dile getirdi. Kaplam sözlerini şöyle sürdürdü;” Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Kurtuluş Savaşımızla kazanılan zaferin tapu senedi Lozan Barış Antlaşmasıdır. O günün İstanbul Hükümeti Sevr'i imzalama ihanetini göstermiştir. 
Dayatılan Sevr  haritaları bu gün güncellenerek, ABD'nin önderliğinde  Büyük Ortadoğu Projesi adıyla  bölgemizde ve ülkemizde uygulanmaya çalışılmaktadır. Projenin   bedeli milyonlarca Iraklı, Suriyeli, Libyalı  ve binlerce yurttaşımızın hayatı ile ödenmektedir. Tam da bu süreçte, CIA'nın denetimindeki Fetullahçı Terör Örgütü Gazi Meclisimizi, Ankara Emniyet Müdürlüğünü, ÖKK merkezini, yurttaşları bombalamış, komutanlarımızı esir almaya yeltenmiştir. 
Başta Türk Silahlı  Kuvvetleri olmak üzere Polis Teşkilatımız ve Büyük Türk   Milleti bu Amerikancı Fetullahçı darbe girişimine karşı tek vücut olmuş, kalkışmacılar derdest edilmiştir.”
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.