TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ustamız Erdoğan’dır

MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Kasap, demokrasi meydanındaki nöbette, hainlerin darbe girişiminin bozulduğunu söyledi:

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ustamız Erdoğan’dır

Ustamız Erdoğan’dır

 

Mardin AVUKA

MARDİN (İLKHABER) - 15 Temmuz askeri darbenin püskürtülmesiyle başlayan nöbet tutma eylemi Mardin’de de büyük bir heyecan ile sürüyor. Binlerce vatandaş meydanlara akın ederek, bir yandan nöbetlerini tutarken, diğer yandan da ülkelerine sahip çıkarak FETÖ’culara bir kez lanet yağdırdı.

MÜSİAD Mardin Derneği Şube Başkanı Nurettin Kasap tarafından, meydanda askeri darbe girişiminde şehit olanlar için mevlit okutulduktan sonra yüzlerce vatandaşa yemek dağıttı. Bulgur pilavı ve içinde  kavurma eti ile tatlı, ayran ve suyun dağıtıldığı demokrasi nöbetinde konuşma yapan Kasap, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yapılacak başkanlık sisteminin desteklemesini istedi. Başkanlık sisteminin gerçekleşmesiyle halkın daha rahat ve daha huzurlu bir yaşamaya girebileceği ileri süren Kasap, askeri darbenin senaryosunu yapanların devletin hukuk ve adaletin önünde hesabını vereceklerini belirterek, “Bu senaryo bozan büyük reistir. Bu reis Türkiye için değil dünya için büyük bir ustadır. Bu usta hiçbir ülkede kolay yetişmez ama ülkemizde bu usta yetişti ve adı da Recep Tayip Erdoğan’dır.“ dedi.

AK Parti Mardin İl Başkanı M. Ali Dündar ise 10 günden beri demokrasi nöbeti tutan Mardin halkına teşekkür ederek bunun devamını istedi. Dündar,” Mardin halkı asaletiyle, korkusuzluğuyla hiçbir zaman unutulmayacak ve Türkiye’de örnek bir halk var. Ben herkese bir daha teşekkür ediyorum. Özellikle demokrasi nöbetinde hiçbir parti gözetmeksizin  herkesin katılması sevindiricidir.” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.