TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana şehidine kilitlendi

Mardin ile Kızıltepe’yi bağlayan yola PKK teröristlerinin tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu, şehit olan 3 özel harekat polisi Mardin Hava Meydanı’nda özel bir uçakla Ankara’ya uğurlandı. Şehitler Ankara’dan da memleketlerine uğurlanacağı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2016 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2016 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana şehidine kilitlendi

Adana şehidine kilitlendi

 

Adnan AVUKA

MARDİN(İLKHABER) – Mardin ile Kızıltepe’yi bağlayan yola  PKK teröristlerinin tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu, şehit olan 3 özel harekat polisi Mardin Hava Meydanı’nda özel bir uçakla Ankara’ya uğurlandı. Şehitler Ankara’dan da memleketlerine uğurlanacağı bildirildi.

Mardin'in Kızıltepe ile Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçeleri arasında bulunan uluslar arası İpek yolu üzerinde teröristler tarafından yola  tuzaklanan  el yapımı patlayıcı  madde,  zırhlı polis aracının geçişi sırasında uzaktan  infilak ettirilmesi sonucu 3 özel harekat polisi şehit düşmüştü.

Şehitler için Mardin meydanında bir tören düzenlendi. Törene Mardin Valisi Mustafa Yaman, Mardin İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Zafer İzcan, İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan, şehitlerin silah arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun’un okuduğu dualarla şehitlerimiz gözyaşlarıyla uğurlandı.

Bugün düzenlenecek törenlerle Şehit Ramazan Akyürek memleketi Konya'da, Şehit Metin Malkav memleketi Adana’da ve Şehit Ahmet Demir Kütahya’da toprağa verilecek.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.